putas arī esmu mēģinājusi, bet nivea un tur sastāvā rakstīts, ka eļļa arī ir klāt. visiem šķidrajiem tonālajiem krēmiem sanāk vēl pūderi klāt pa virsu.
roll on tiešām labs? liekas, ka tas varētu būt vienīgais, ko neesmu mēģinājusi.. un toni arī vienmēr grūtības atrast piemērotu :-/
A vot, apnika tērēt milzu naudas tonālajiem, nolēmu pamēģināt no lētā gala.. Nopirku 'rimi' flormar stendiņā pa 2,41Ls.. Nu, ja godīgi nafig nepirkšu nekādus pa 8-... Ls.. Šis gana labs, i ilgi turas, i nav maskas efekts, un orandzhs arī ne.. Super :)
Lietoju bourjois healthy mix, bet tā kā šis tulīt beigsies, pasūtīju no avon jauno, kurš sola superr matētas ādas efektu! :-) Nezinu, kāds būs, cerams, labs, ja nē pirkšu atkal bourjois, lai gan cena nav tik laba, kā gribētos! :-D :-)
Kriolan - skaitās profesionālā teātru un kino kosmētika. Pārdod Brīvības iela 121 - http://www.grims.lv/, maksā ap 7Ls, lētāk kā dažs labs Loreal u.tml., bet tiešām labs.
No savas puses varu ieteikt japāņu ražojumus - Shiseido un Kanebo. Klājas izcili, nemanāms uz sejas, bet nosedz visu, ko vajag un piemīt mitrinošas, kopjošas īpašības, iedarbojas šūnu līmenī. Un vēl liels pluss, ļoti ilgi kalpo, kādus 4 - 5 mēnešus, lai gan lietoju katru dienu. Tas atsver cenu :)
Es vienmēr visām meitenēm/sievietēm iesaku GOSH kosmētiku, tajā skaitā tonālos kremiņus.
Pati arī to lietoju un nekad neesmu domājusi par cita tonālā krema iegādi.
man pašai ir ļoti problemātiska, sausa, alerģiska āda un tādēļ es esmu sajūsmā par GOSH kosmētiku, jo tā ir antialerģiska.
+ to netestē uz dzīvniekiem.
Internetā ieraudzīju jaunu Maybelline tonālo FIT ME. Kāda ārzemēs dzīvojoša meitene nav mēģinājusi? Mani ieintiriģēja iepakojums, reklāma un solījumi, domāju varbūt varētu pasūtīt/