Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sapnis

Reitings 10
Reģ: 08.09.2011

Sveicinātas!

Lieta tāda, ka bieži redzu sapnī savu bijušo (nu jau 2 gadi neesmu redzējusi viņu, lai gan viņš taisa viltus profilus un meklē tā kontaktu ar mani, vai arī caur manu māsu, jo man viņš ir nobloķēts) - it kā es esmu pie viņa un ļoti baidos no viņa un gribu aizbēgt, reizēm viņš mani noķer, reizēm es izbēgu. Naktī uz šodienu es redzēju, ka viņš ir miris. Man to pastāstīja un es izjutu atvieglojumu, ka nebūs vairs jāredz viņš...

Kā jūs domājat, vai tam ir kāda dziļāka jēga? Varbūt varat izskaidrot šos sapņus, kuri atkārtojas?

08.09.2011 16:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti biezi ir ta,ja redzu sapni savu bijuso virieti,tad velak izradas,ka vins par mani domajis...Man loti biezi sapni atkartojas-redzu vienu un to pasu vietu vairakas reizes,ir tadi ka turpinajumi.Man patik sapnot! :-)
08.09.2011 17:39 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
It kā, ja sapnī redz, ka cilvēks miris, tad viņš ilgi dzīvos. Tas pēc tā sapņu tulka.
08.09.2011 17:43 |

Reitings 77
Reģ: 29.01.2009
man artapat bija artiem sapniem, vairakas reizes redzeju sapni vinju, pamodos, isti neatceros par ko sapnis bija, bet pec sapnja mani parnjema negativas emocijas..

tas laikam tas energijas, kad vinjsh par tevi doma un sava veida ari tu tiec ietekmeta ar tam domam apzinja vai zemapzinja.
08.09.2011 17:58 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Te jāskata dziļāk kā tikai no sapņu tulkotāja. Tavā zemapziņā ir bailes, ka Tev var nodarīt pāri, pat ja Tu ar viņu vairs netiecies un principā viņš Tavā dzīvē vairs nav aktuāls. Patiesībā Tu pilnībā neesi palaidusi vaļā aizvainojumu vai nodevību, ko viņš Tev nodarījis. Ja šie sapņi patiešām atkārtojas, tad es ieteiktu vakaros pirms iemigšanas iztēloties kādas 5 minūtes, ko Tu gribētu viņam sapnī pateikt (vēlams, ka Tu viņam piedod, ka neturi ļaunu prātu uz viņu un lai arī kas būtu noticis tālāk - Jūs abi būsiet laimīgi katrs par par sevi). Drīz tas sapnī iespējams notiks un viņš Tevi vairs nevajās. :)
08.09.2011 18:58 |

Reitings 10
Lieta tāda, ka es tikai pēdējos mēnešus sāku viņu sapnī redzēt, tāpēc jautāju jūsu domas. Viss ir pagājis un aizmirsts un man vienalga, ko un kā un vai vispār viņš dara...
08.09.2011 19:24 |

Reitings 336
Reģ: 29.01.2009
domaju, ka shadi sapnji ir ljoti svariga informaacija, kas jaanalize pec sajutaam, nevis kkadiem tur sapnju tulkiem. Tava gadijuma tas varetu liecinat, ka tu butu atvieglota, ja tiktu no vinja valja (nav runa par mirshanu).
Es ari ar sapnju palidzibu vareju novertet situaciju sava dzive. Man bija bijusais, kurs salaida ar manu draudzeni. Ilgu laiku sho draudzeni redzeju sapnji, kur es vinjai visadi atriebos, tacu pedejaa laika sapnji kluva mierigaki un mes pat atkal esam draudzenes, laikam jau beidzot ari zemapzinja esmu vinai piedevusi.
08.09.2011 19:33 |

Reitings 276
Reģ: 05.01.2011
Sapņos mēs redzam cilvēkus, no kuriem mums kaut ko vajag, nevis otrādāk.
Varbūt tu vienkārši pārāk daudz domā par viņa rīcību, un nedomāju, ka tam ir kāda dziļāka jēga.
08.09.2011 21:34 |

Reitings 10
Paldies par jūsu atbildēm, tas vieš nedaudz skaidrību šai lietā. :-)

Vanilla Late - kāpēc tieši tagad? Pēc vairāk kā pusotra gada.
KO man pēkšņi no viņa var vajadzēt... tas protams, ir jautājums man pašai.

Visjocīgākais, ka tas ir - ja pēdējo draugu var saukt par bijušo - tad viņš bija vēl pirms viņa. Tad pēc teorijas man būtu jādomā par bijušo, nevis viņu. Par viņu gan var teikt - ir aizvainojums par to krāpšanu,bet sapņos neredzu.
08.09.2011 21:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits