Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

panikas lēkmes

Reitings 489
Reģ: 07.01.2010

sveikas meitenes! esmu atklājusi, ka mani ļoti bieži pārņem panikas lēkmes - trūkst elpas, sitas sirds, melns gar acīm, trīce, svīšanas, tiešām tāda sajūta, ka nomiršu. ja kādai vēl ir panikas lēkmes, kā jūs ar to cīnaties? :-(

08.09.2011 00:27 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man dažkārt gadās tā pat, nezinu kādēļ! Kādreiz tas bija biežāk, tagad manāmi retāk, dažreiz pirms gulētiešanas vakaros. Internetā esmu lasījusi, ka tas ir saistīts ar nervu sistēmu, vegetatīvo distoniju (vai kā to sauc) uztraukumu, stresu .. bet zinu, ka daudziem ir šāda problēma! (t)
08.09.2011 00:46 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Nu man bija divreiz tā, ka nevarēju paelpot, bet toreiz biju tiešām ļoti uztraukusies.
1. reizē ex draudzene deva astmas inhalatoru un 2. reizē draugs atnesa padzerties, tas ir diezgan uz nerviem un psiholoģiju man liekas spiests.
Otrajā reizē es pie sevis sāku domāt, nomierinies, elpo lēnām, viss būs kārtībā un tā arī bija, varēju paelpot.. Vajag sakopot un kontrolēt domas, jo man vismaz tas bija galvā, neapzinoties.
08.09.2011 01:06 |

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009
palasi par tādu lietu kā veģetatīvā distonija.
08.09.2011 01:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)