Vienreiz es uzsāku attiecības nebūdama pārliecināta. Drīzāk, nevis tā, ka uzsāku, bet vienkārši viņas uzsākās. pēc mēneša es tās pārtraucu, jo man bija slikti no viņa. negribēju viņu satikt, just pieskārienus. Patika viņš kā cilvēks un tas arī viss.. toreiz biju vēl salīdzinoši jauna un duma :D
Pēc tā es nolēmu, ka nekad vairs nepieļaušu tādu kļūdu, lai netiktu sāpināts otrs cilvēks.
Savukārt, šovasar iepazinos ar tiešām jauku puisi, sarakstījāmies, tikāmies, biju ieinteresēta. Bet tad man parādījās lielas šaubas. Es vairs nezināju, ko es gribu. Varbūt tas tādēļ, ka viņš pārāk vilcinājās. Jūtot to, ka viņš man jau ir diezgan pieķēries, es viņam pateicu, kā ir, ka nezinu vai man ir kādas jūtas, kā arī pateicu jau vienreiz gūto rūgto pieredzi un to, ka negribu viņu sāpināt. Viņš kā cilvēks tiešām jauks, jauki pret mani izturējās. Tagad jau pagājis kāds laiciņš.. ik pa laikam mēdzam sakontaktēties, parunāties. Bet es sevi pieķeru bieži par viņu domājam. Ko nu? Protams, līdz galam jau tikai es pati zināšu, bet vai, meitenes, jums ir kādi viedokļi? Vai šis variants varētu būt tāds, ka tam ir nākotne? Negribas jau atkal sāpināt to otru. Brīžiem domāju, ka varbūt man tās domas un vēlme parunāties un vēlme pēc viņa klatbūtnes rodas tikai tāpēc, ka vēlos viņu kā vienkārši draugu. Es nezinu...
it kā jau vajadzētu paļauties - ja ir tad ir, ja nav tad nav. bet es nezinu.. ja nu šoreiz ir savādāk? jo tādas jūtas, kādas man ir bijušas pret citiem, pret viņu vienkārši nav.