Par Freimani neraudāju.man tajā dienā bija dzimšanas diena. un tas ir viens cilvēks, bet te...jauni vīrieši, talantīgi...tādā masā uzreiz iet bojā... Tas ir traģiski :'-( un, piedodiet, Freimanis varēja vismaz nedzert!!!! A te.... :'-(
Es neesmu hokeja fane, bet esmu dzeltenajā presē manījusi, cik Skrastiņam jauka sieva un meitiņas, un iedomājoties viņas, man tiešām sirds sažņaudzas... :%27-( Ne hokeja dēļ, bet tīri cilvēcības dēļ
Late, tā kā man hokejs tuvs, turklāt latviešu puikas vienmēr patikuši un Kārlis tiešām vienmēr tāds baigi foršs licies, kā arī apzinoties to, ka kaut kādu krievu grabažu dēļ iet bojā vesela hokeja komanda (apmēram tapat kā polijas elites gadijumā), nu toč šķērmi paliek..
ja interesē hokejs, tad jā ir jāraud!! nav jau jāpazīst cilvēks personīgi, lai varētu par viņu raudāt.
es vēl atsakos to pieņemt, gaidīšu kamēr būs pavisam oficiāla info par to, joprojām ceru, ka tā nav taisnība
Es esmu šokā :-( man raudāt gribās- visa komanda, kas brauca uz pirmo spēli :-/ :-/ :-/ kapēc?????? :%27-( :%27-( :%27-( :%27-( :%27-(
Godīgi sakot, pirmo reizi tik ļoti pārdzīvoju par nepazīstamiem cilvēkiem! :%27-( :%27-( :%27-(
Late., lūdzu, nevajag šitos komentārus!nu tiešām nevajag!šādos brīžos varbūt paturēt pie sevis!tas nav uzdirsiens, bet nu nevajag!
Man tiešām ir bezgala žēl, nekas, ka nepazinu, man tiešām ļoti, ļoti žēl visas komandas!
nevar jau tik ātri atpazīt bojāgājusos utt, vnk bla bla vēl citi iemesli :-/ bet nu šitais ir vājprāts, bija plānots iziet ārā, bet draudzenei jau teicu, ka nekur netaisīšos un sēdēšu tgd pie pc visu laiku, lai uzzinātu kas īsti ir noticis :-(