Labs vakars visām,kas vēl neguļ. Ietekmējoties no Hārperes diskusijas par šķiršanos un šaubām,palasot jūsu viedokļus,sāku aizdomāties... Vai tiešām vienmēr un visos gadījumos attiecības pēc to atjaunošanas atgriežas vecajās sliedēs? Ja jā,tad cik ilgam laikam ir jāpaiet? Manā gadījumā bija tā,ka bijām pārāk lepni un neiecietīgi viens pret otru (vairāk viņš pret mani) un es izšķīros. Pēc apmēram pusotra mēneša un garām diskusijām (pēc viņa atklāsmes,ka nevar aizmirst) sarunājām,ka abi mainamies,lai attiecības atjaunotu un nostabilizētu. Un patiešām-viss ir tik labi kā vēl nekad agrāk-ja kādreiz kasījāmies un skandalējāmies katru otro dienu,tad tagad respektējam otra vēlmes,atšķirīgos uzskatus un esam pieslīpējušies viens otram. Strīdu palicis pavisam maz. Nu jau tas tā ir kopš šī gada sākuma. Jūlija beigās atzīmējām 3 gadu jubileju.
Tātad jautājums-vai ir kāda robeža,pēc kuras var zināt-tagad toč tās izmaiņas ir palikušas pavisam un attiecības vecajās sliedēs neiegriezīsies?! Jo es te ar aizdomām analizēju,vai tik nepaliek atkal kā agrāk,bet it kā nē. :-D Cik daudzām no jums labās izmaiņas ir palikušas pavisam? ;-)
P.S.Atvainojos,ka tik gari sanāca,bet ceru,ka doma ir saprotama. :-)