Man vēl nav, bet draugam nav iebildumu, ja būs! Viņš pats arī sev vēlas! Kad nevarēju izlemt par pīrsingu nabā, vēl tagad nevaru, tur es vairāk dzirdu no viņa puses tādu kā: "Domā vajag?" :D
Kā es smejos, man līz nākamajai sauļošanās sezonai jāpaspēj! :D Gribētos uz Ziemassvētkiem (trīs zodiaka zīmes ir plānotas (meitas, mana un draua), ja dzīvē kas noietu greizi, tad piezītēmu klāt vēl dažas un stāsts mainītos! :D
Man liekas, ka man vispirms jāatrod tāds skaists zelta pīrsins (gribu zelta), ja atradīšu, tad jau varbūt tas lēmums nāks ātrāk! :D
Es arī ļoti, ļoti vēlos tetovējumu, bet man ir mežonīgi bail no tā, ka man sāpēs, ausīs caurumus izdūru, kad man bija 14, tiešā šī iemesla dēļ, lai gan tik traģiski jau nemaz nebija :-D
Es gribētu kaut ko maziņu un foršu kaklam aizmugurē, bet dzirdēju, ka ļoti, ļoti sāpot... :-/
Manam draugam arī ļoti nepatīk, viņš saka, ka tas izskatoties lēti un vispār šausmīgi. Man gan patīk, jau labu laiku domāju, ka kaut ko mazītiņu gribētu, bet jau vairākus gadus tā arī neesmu saņēmusies. :)
Man ir pieci:
rokas delma iekšpusē vārds draugs elfu valodā,
uz otras rokas - divas ķirzaciņas,
uz pleca tāds simboliņš kas nedaudz atgādina atplestus spārnus,
uz lāpstiņas dejojošs stilizēts cilvēciņš un uz muguras - no skausta līdz muguras vidum, tāds tākā raksts, vijums (nezinu kā paskaidrot) ar ziediem un pinumiem. kaut kā tā. plānā vēl divi :)
man viens ko uztaisiju 14g. muguras lejas daļā, tāds kā smalks līniju vijums..
doma vēl vismaz 2 uztaisīt! bet arī nelielus un ne visiem redzamās vietās.
MAdemoisell skan traki,bet man patiik tās sāpes un būtu gatava kaut lai man visu dienu tetovee :-D un saapes ja godiigi nemaz nejutu,bet bija patiikami :D
es vienu briidi ljoti gribeeju tetoveejumu, bet mans draugs ir pilniigi pret, vinsh negrib. saka, ka sabojaashu savu skaisto kermeni :D tamdeelj netaisu.
man draugs galīgi nav pret, es pat mammas piekrišanu esmu panākusi:D:D draugs taisās uz lāpstiņas kko tetovēt, bet nesaka, ko. un man baiga interese, ko viņš tur taisās zīmēt :D
par pīrsingiem - draugs grib, lai es taisītu naba pīrsingu. es neesmu pret, bet netaisīšu vien tādēļ, ka viņa bijušajai tāds bija :D 8-)