itaalija90, man vecmaamiņa taisa ideālu plovu, arī rīsi + vistas fil. gab. + burkāni , nav tas ar kečupu, un tas bez kečupa pat šķiet daudz labāks.
cik nu man centās ieskaidrot, tad ir ļoti vienkārši.. vajag nedaudz, nedaudz apcept filejas gabaliņus uz pannas, nelielā eļļas daudzumā.. vajag vārīt rīsus, bet ne tā, ka pilnigi izvārīti, bet tā, ka viņi pusgatavi ir, kādas 15 min vajag vārīt. un burkānu izvārīt arī gab. sagrieztu gandrīz gatavu.. tad liek rīsus pie tiem gaļas gab. , pielej pavisam nedaudz ūdeni, piemauc garšvielas un sautē, pasautē kādu brīdi un piemet burkānus klāt un turpina sautēt, līdz gatavs jeb, līdz ir putra nevis šķidrums ar gabaliņiem, tapēc to ūdeni vajag prātīgi liet klāt.. no sākuma mazliet pielej, ja redzi, ka trūkst, tad atkal pa bišķiņam lej klāt :)