Svarīgi ir, ka IR pagatavots ēdiens, un lai tās ir lietas, kas garšo. Labākajā gadījumā jau uzservēts un pēctam trauki nomazgāti.
Nedomāju, ka izmantotai receptei ir lielākā nozīme.
Ja abi saguruši, šad tad izvēlamies kaut ko paķert pa ceļam gatavu. Bet tā, es gatavoju tieši to, kas mums abiem garšo, ja īpaši vēlos palutināt mīļo, gatavoju viņa jo īpaši iecienītos ēdienus :)
galvenais, ka ir kārtīgs ēdiens pēc darba dienas. ideāli, ja pienests klāt un pēc tam novākti trauki :D bet zinu, ka varu iepriecināt ar saldumiem un saldajiem :)
Parasti gatavoju kārtīgas,siltas vakariņas.Knibināšanās ap sviestmaizēm tiek atstāta brokastīm.Pēdējā laikā gatavoju rīsus ar kko klāt,griķus ar kko klāt vai kādu ēdienu,kur kartupeļi tiek izmantoti.Manējam garšo.
Īpaši daudz ko vēl nemāku, bet bieži sanāk taisīt
* siļķīti ar biezpienu, kartupeļiem un sīpoliem
*pildītu balto papriku ar malto gaļu
*gulašu ar vis kaut ko
*kāpostu tīteņus
*šad tad iemarinēju vistas spārniņus un uzcepu
*tad vēl veselu vistu ielieku Maggi Idea un uzcepu (tas tad, kas slinkums ķēpāties)
un šodien uztaisīju vistas gabaliņus saldā krējuma un karija mērcē! (arī kkas līdzīgs gulašam sanāk) tikai garša pavisam cita!
*tad vēl maltās gaļas mērces taisu kartupeļiem/griķiem/makaronoem!