Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Lapsa virtuvē - recepte

 
Reitings 219
Reģ: 29.01.2009

Neredzēju šo pirmo raidījumu, bet zinu, ka viņa gatavoja siera kūku ar mascarpone sieru, var būt Jūs zināt, kā sauc šo recepti vai arī Jums ir aizķērusies šī recepte :)

Būtu dikti, jo dikti jauki, ja kāda izpalīdzētu te :)

06.09.2011 14:35 |
 
Reitings 219
Reģ: 29.01.2009
Var būt kāda...? :-)
06.09.2011 14:36 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Selgas Klasikie cepumi 1 paciņa
Sviests 75gr
Maskarpone siers 2 paciņas
Saldais krējums 200ml
Cukurs 3tējk.
Svaigas ogas

Cepumus sasmalcina un iejauc sviestu.Masu mīca un liek tortes formiņā kur ir cepamais papirs.saldo krējumu sakuļ ar cukuru,pievieno maskarpones sieru un sakuļ.Masu liek uz cepumu masas.Liek ledusskapī,būtu vēlams uz 12h.Kad pagājušas tās stundas,rotājam ar svaigām ogām/augļiem!
06.09.2011 14:46 |
 
Reitings 68
Reģ: 29.01.2009
Viss kaa jau rakstiija Jaukums, tikai vina veel mascarpones sieram piespieda klaat nedaudz laima un citrona sulas garsai. :)
06.09.2011 14:49 |
 
Reitings 112
Reģ: 29.01.2009
reku vari noskatīties - http://www.youtube.com/watch?v=SJig4Vjyp7U&feature=related

:-)
06.09.2011 14:49 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tā ir ļoti garšīga kūka. Es, kad taisīju, izmantojo Kāruma sieru. Viss ļoti labi sanāca! :)
06.09.2011 14:57 |
 
Reitings 182
Reģ: 29.01.2009
es siera kūku parasti taisu ar kārums sieru un cepu...
nezināju, ka var saldēt.. :) šovasar uzzināju, ka siera kūka ļoti labi sader ar blenderētām svaigām zemenēm
06.09.2011 15:06 |
 
Reitings 219
Reģ: 29.01.2009
Paldiess Jums visām, Jūs esat zelts (l) Ļoti gribas šo kūku pagatavot, tagad tik alga jāsagaida un aiziet :)
06.09.2011 16:25 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
kiara es esmu gatavojusi mazliet savādāku,atšķirība tikai tāda ka maskarpones sierā iejaukusi izkausētu melno šokolādi kuru kausēju katliņā saldajā krējumā! ;-)
06.09.2011 16:30 |
 
Reitings 219
Reģ: 29.01.2009
Ma te mazliet mlķīgs jautājums - bet to kūku tak neēd sasaldētu (kā saldējuma kūku) - izņem no saldētavas un atlaidina... ?
06.09.2011 16:35 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
kūka jāliek nevis saldētavā, bet ledusskapī!
06.09.2011 16:37 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
vina lika saldetava jo nebija laika turet ledusskapii taas daudzas stundas!
kuuka ljoti labi garso kad pastavejusi ledusskapii!!!un nav ne minjas no saldejuma vai kkaa tamlidziga!vnk masa viendabiga un eedot nedruup/nejuuk!
06.09.2011 16:38 |
 
Reitings 219
Reģ: 29.01.2009
Paldies Jaukum!
Tad tik jāizmēģina :-)
06.09.2011 16:39 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
kiara lai labi garšo ;-)
pati domāju ka varētu pagatavot drīzumā šādu kūku :)
06.09.2011 16:42 |
 
Reitings 9
Reģ: 29.01.2009
a ko varētu uzlikt virsū vai masā iemaisīt, ja man nav tik daudz ogas pieejamas? :-/
ir tikai saldētas mellenes, var izlīdzēties ar tām?
06.09.2011 19:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits