Labrīt, šodien atlāvos nogulēt līdz pusvieniem,
plānā suši un kārtīga veikalu ķemmēšana, gribu atrast foršas vaigu pūderbumbas vai tml., jau esmu izbalējusi pēc vasaras. Noslinkoju, nepasūtīju savlaicīgi no Avona.. Varbūt kāda lietojat un varat ieteikt?
Par to paiku uz prāmja... Bieži vien uz visu kompāniju iepērkam kādus 10 čīzburgerus, vai sataisam sendvičus, un salātus, manējais pat šo vīkendu picu paņēma. Kafūzī nekad neatsaka mikroviļņus. Un tēju paņemam termosā, forši, kad uz vējainā klāja jāsēž.
Drinkus un graužamos, kā arī kafiju ar garšīgu kūkas gabalu normāli var iepirkt turpat.
* karinjo, Tu tās bumbas u.c. pūderus māki smuki uzklāt? Cik es mēģinu, man vienmēr rezultāts izskatās pēc nosmērētas mutes. :-D Bet konsistence vislabākā ir Loreal minerālu pūderiem. :)
MVK, atkariigs no bankas. Piemeeram Swedbankai ir par njemshanu no kartes 2Ls plus kaut kaads procents no summas, ko nonjem, un maksaajot man shkjiet, ka bija 0,5% no maksaajuma summas.
Bet ar Isic maksaajot neko nenjem nost, tas man patiik (l)
MVK līdz šim, cik esmu kaut kur maksājusi ārzemēs, mājās salīdzinot čekus ar konta izrakstu man nekur nekādas maksas par konvertāciju nav bijušas! Maksāju ar parastu Swedbank vai SEB bank maksājumu karti.
Tikko Swedbank izlasīju, ka Open (un man ir OPEN) pirkumi ārzemēs ir bez komisijas maksas. Paskaties savas bankas mājas lapā, kādi noteikumi ir viņiem. Biežāk komisijas maksas tiek piemērotas kredītkartēm, nevis parastajām maksājumu kartēm!
Kā jau teicu, ne Lietuvā, ne Somijā, ne Igaunijā ne Zviedrijā neesmu saskārusies ar komisijas maksu nevienai no savas bankas kartēm!
O, forši, man tieši Openītis (l)
Paldies visām par atbildēm, varēšu notriekt iekrāto naudiņu :-D :-D :-D
Varējāt labāk teikt, ka 10 Ls pat jebkuru pirkumu, +100% komisija |-)
šodien pirmā diena universitātē. esmu totally sajūsmā (l) lekcija 8 no rīta nenotika, nākamajā lekcijā uzzināju, ka puse lekciju mums notiks Saeimā, Ārlietu ministrijā un Rīgas pilī, un trešā lekcija bija vnk rēcīga, jo pasniedzējs ir zelts :) ai, jauka diena :)
* MVK, būtu Tev atbildējusi uz sasāpējušajiem jautājumiem Stokholmas sakarā, bet zināju, ka daudzes tāpat Tev palīdzēs ar atbildēm :-D
Tagad iespraukšos ar savu jautājumu un ceru, ka vismaz viena atbildēs, lai gan gribētu vairāk viedokļus- ja jums būtu jāizvēlās viens no koncertiem, kuru jūs izvēlētoes- James Blunt vai Lenny Kravitz? :)