meitenes,, ir taada lieta, ka gribu puisim sagaadaat baudu, un wins grib lai sniedzot minetu - spermu noriju, bet es nespeeju, kaa juutu ka man mutee saujas kautkas silts, man paliek slikti,,,
katram jau ir sava izpratne un sava doma, nemācu kā dzīvot, viss čiki. es izsaku savu viedokli, ka man tas nav pieņemami un tiešām lieki? tās vietas tiek nomazgātas, neiet runa par higēnu, bet par lietu ka tādu, kāpēc jārij? kas par baudu? tas pats kā nesen lasīju vienā citā forumā, kur puisis grib meitenei beigt uz sejas, nu kas tik tizls tas var būt? manā skatījumā tikai un vienīgi kkāda pārākuma parādīšana, redz es varu tevi apšķaidīt.
aj, meitenes jūs neiedziļinaties jautājumā un konkrētā niansē, kas man no tā visa nepatīk. nav nekas pret spermu kā tādu, vai jel kādiem citiem sķidrumiem, bet pret konkrēto rīšanas faktu? kapēc jāturās , jārīstās, bet tomēr jārij tā lieta nost?
Ja sieviete netiek spiesta un labprātīgi to dara, vai nav vienalga -kāpēc? Neies taču savā gultā te feminismu celt un teikt vecim - nē, būs tikai standarta sekss, nedomā, ka varēsi man te kaut ko tašķīt un likt rīt, citādāk tev liksies, ka tu demosntrē pārākumu! Nu kamōn, kāda grib un rij, kāda nerij, kāda vispār krānu nav redzējusi, tik sajutusi. Viss vienkārši. ;)
Atceros ,ka ar so temu pirmo reizi saskaros vairakus gadus atpakal-mans draugs dakteris slimnica man ieteica to darit,jo man bija loti slikta seja-tiesam nepalidzeja nekas!Tad es pameginaju...seja palika loti smuka ,tada sarta,veseliga! :-)
Amerikani ari loti daudz lieto dabigas vielas...pasi smejas- iet atpakal uz "vecmaminu laikiem"!Es runaju par cilvekiem ,kuri ir mediki! :-)
Kaki-atceros ,ka mans pirmais virs priecajas,ka teicu ,ka vina sperma "zelta vertiba" :-P ,jo tiesam daudzas sievietes prasija,kapec man peksni tik laba seja?Ko gan es neesmu darijusi,lai labi izskatitos! (l)
Tu zini,man liekas, ka viriesiem tas patik ,jo vini jutas tadi svarigi-noderigi! :-P
Atceros,ka mans virins bija tiesam priecigs!Dakteris, kurs ieteica to ,ari bija priecigs...man negribas seit minet vina vardu,bet tagad loti pazistams dakteris Latvija! :-)
Man gan laikam spermas sejas masku negribētos :D
Bet principā man tā garša nepatīk. Ik pa laikam gan sanāk norīt, bet tad parasti kko uzdzeru virsū. Nav jau tik traki. :D
es nesaprotu ko tie jūsu džeki ēd. manam puisim spermai garšas vispār nav, tikai smarža. tāpēc man nav nekādu problēmu viņu norīt, jo ne jārīstās, ne jāvemstās, ne kas cits jādara. varbūt tāpēc, ka viņš nesmēķē, alkoholu nelieto un ir veģetārietis. bet goda vārds, nav nekādas garšas :-)
maneejais arii nesmeekee un alkahoolu praktiski wispaar nelieto,,sad tad tik iedzer... wienreiz meegjinaajaam ananaasu,, un sperma bija taada saldena,, un aromaats sawaaadaaks,, bet manam puisim ananaasi negarsho,, :d eeda ar mokaaam,,,,, khe,,
un kaa, juus wnk panjemat spermu un saakat klaat uz sejas wai kaa?
Ui, par to klaashanu uz sejas es veel neko nezinu, pat nezinu kaa tas jaadara! Nu laikam panjem uz pirkstiem un tik kjeksee virsuu :-D :-D Skats pa rubli noteikti.
:-D
izsmejos par sejas masku. Tas ir TAADS miits.
Nav veseligi to smeret uz sejas. Bet ja neticat, pameginiet.
Vienreiz jau shiet bija teema: "Uzsmereju uz sejas spermu, tagad seja galigi sarkana un iekaisusi, ko darit? " :-D