Zinu, ka te par to ir runāts par un ap to, bet nu tomēr, citi cilvēki, citi viedokļi. Un tātad vai ticat zīlniekiem vai tiem, kas pēc datiem taisa horoskopus? Un pamatojiet, kāpēc tieši tāda ir jūsu atbilde. Ir bijušas vilšanās?
Man ir bijusi saskare ar zīlnieku un dziednieku . Kaut gan ar baigo skepsi skatijos uz to visu no tā ko abi runāja viss piepildijās . Tagad ticu tādiem , tikai uzskatu , ka ir pilns ar šarlatāniem un tā ir baigā veiksme uzķert tiešām tādus kuri ir ar spējām . Astroloģijai pilnīgi noteikti ticu , tā man liekas pilnīgi loģiska lieta :-P
Neticu, bet vienreiz biju, tajā brīdī biju uz sliekšņa, lai izdarītu lielu izvēli, bet neko no tā īsti neieguvu, lai gan viņa man itkā pastāstīja tālāko, pat iespējamo bērnu daudzumu utt.... :-)
Vilšanās noteikti ne, interesanta pieredze, tomēr man šķiet viņa mani askatīja citādu, kāda patiesībā esmu.
Viņa sāka ar tekstu - zini, prinču baltos zirgos nav, tev viss būs jāsasniedz pašai, ar darbu. It kā es būtu pieļāvusi varbūtību, ka ir savādāk.
Man patika, ka mana ASV psihologe-zlniece teica par mani-mani ir tik daudz talantu,ka es pati pat nezinu |-) -laikam tas dod kaut kadu stimulu dzive...vina vel noteica,ka nakotne daudz rakstisu-gleznosana esot tikai sakums! :-) Vispar interesanti! (l) Gramatika klibo visas valodas-neko nevar darit-ieksa ir ,bet ara nenak pareizi! :-D Mani loti iespaido- tadi pozitivi skatijumi nakotne! :-)