Pumčik! Es esmu opītis! :-( :D Mēs mašinu vedam pirms skates, līdz šim tas ir attaisnojies (izņemot to reizi, kad apzināti gribējām redzēt tiksim cauri vai netiksim ar salauztu atsperi, jo 2 gadus bijām tikuši cauri :D), jo man patīk, ka mašīnai viss ir kārtībā nevis tikai tas, ko pieprasa apskate! :D Opis, Opis, Opis! :D :D :D
Pumčik, Zakji - veseļojieties! ;) Mana mazā arī iesnojas, cerams, ka tas pazudīs un nepārvērtīsies par kaut ko vairāk! :-/
Man šodien ir baisais atgadījums! Neko tādu nebiju piedzīvojusi līdz šim un ceru, ka pēdējā reize!
Biju pludmalē, guļu, lai nesauļotos seja, uzliku žurnālu virsū... un tad es sajutu cigarešu dūmus!!! Skaidrs, ka kāds ir tuvumā, pierāvos sēdus, kā tad, kaut kāds vecis pilnīgi kails lūr (labi, ka viņš smēķēja, citādi vispār nemanītu, jo nedzirdēju, kā viņš pienāca). Stulbenis, pateicu, lai iet prom, ko viņš ta īsti negribēja, bet uz otru aicinājumu aizvacās! Neesmu pret nūdismu, bet ne jau, ka apkārt vazājas, aizej, noģērbies un sauļojies, nevis jau no mājām (pārspīlējums) nāc kails. (e) Bet varbūt šis nemaz nebija nūdists! (t) Fui pretīgi.
Bet šā vai tā, vismaz esmu ieguvusi saules devu un par to esmu priecīga! :) Pilnīgi neviena cilvēka nebija pludmalē, izņemot dažbrīt zvejniekus!