Juus uzticeetos?

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes.

Nu taa, man ir sekojosha situaacija, proti, mans viirietis man saka: "mees varam mieriigi izdziivot ar vienu algu, davai maneejo atliksim malaa, lai veelaak vareetu kko lielaaku nopirkt, piemeeram maaju vai zemi, kameer lv kriize un maajas leetas." Taatad mums kaadu gadu ir jaadziivo tikai uz mana reekjina, un visa vinja alga paliks pie vinja. Itkaa esam kopaa 3 gadus un viss tieshaam ir super, liidz shim esmu vareejusi vienmeer vinjam uzticeeties. bEt es redzu kaa vinsh tagad teeree savu naudu, vienmeer visu noteeree visaados suudos, ko grib, to peerk. kaa juus domaajat, vai vinsh teereetu arii kraajamo naudu? itkaa liidz sim tiesaam viss ir bijis ideaali, bet kaapeec tiesi mana alga jaateeree un vina jaakraaj? varbuut vinjam kkas aiz aadas? :-/

05.09.2011 01:29 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
nu izklausaas, ka tavs viirietis grib pats atlikt savu naudu, jo nekust.iipashumu peec tam pirks vinsh un viss buus uz vinja vaarda un pashai tev nebuus nekaa. buutu, manupraat zoliidi, ja vinsh piedavatu tavu algu kraat un peec tam tu peerc nek.ipas. uz sava vaarda. vai uz puseem.
05.09.2011 15:35 |

Reitings 225
Reģ: 07.03.2011
lai vai kā, ka esi kopā jau tik ilgu laiku, bet es neuzticētos. pašai ir līdzīga situācija, domājam sākt krāt naudu, bet es esmu 100%, lai viņš atliktu savu naudu, un man pēc tam nekas nepaliktu. viņš neizrāda nekādu lielo iniciatīvu, ka viņš gribētu tieši savu naudu atlikt, es domāju, ka labāk būs ja atliks manu. pa lielam viņam vienalga, bet ja tā padomā tad tas ir liels uzticēšanās jautājums. ieteiktu kopīgi atlikt naudu, vai uztaisīt kopīgo krājkontu.
05.09.2011 15:54 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Ieteiktu neuzticēties šādiem priekšlikumiem!
Man viena draudzene piekrita būt par galvotāju savam tā laika draugam. Pēc neilga laika izšķīrās un ar to tikai problēmas viņai sākās! Starp citu, mans nu jau vīrs (bet tajā laikā draugs) arī lūdza man būt par viņa galvotāju augstskolas mācību maksai, es atvainojos, bet teicu, ka es negribu uzņemties tādas saistības, ja mēs neesam precēti.
05.09.2011 16:01 |

Reitings 1202
Nē, nē, nē, šitā tā lieta neietu:) Neprecēts pāris šitā nevar rīkoties, sūdi tikai sanāks. Zinu vienu gadījumu, kad pāris gadiem ilgi "krāja" vīra naudu, knapinādamies, pat uz ballītēm neiedami, bet dzīvodami no sievietes algas (ja pareizi atceros, viņa pat daļu skaitīja sava drauga kontā). Gandrīz jau bija sakrājuši dzīvoklim, kad vecis pacēla cepuri un aizgāja pie citas ar visu naudu!
Ja gribat krāt, krājiet līdzīgās daļās no abu naudas kopīgā krājkontā.
05.09.2011 16:07 |

Reitings 517
Manējais man piedāvāja līdzīgu variantu, tikai tērējam viņa naudu, viņš nomaksā rēķinus, ielej man benzīnu, es varu ņemt savām vajadzībām. Tikai es savu karti nolieku malā un nauda krājas tur.

Bet man ir ļoti neērti lietot skairo naudu, jo esmu pieradusi pie kredītkartes,kad vienmēr un visur nauda ir līdzi tik cik nepieciešams, tāda drošības sajūta.

Bet jūsu variantā gan es ieteiktu katram atlikt noteiktu naudas summu attiecīgi algas apmēram, lai ir godīgi, ja nepelnat vienādu summu. Tad katrs atliek 50%(nu vai cik var atļauties 30 vai 20%)
05.09.2011 16:16 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nē, es nepiekristu un neuzticētos, tur pašā teikumā jau kārtīgs uzmetiens.
1. Dzīvot uz sievietes rēķina, veee. (bet tas tā)
2. Kāpēc gan neatlikt no abu algām noteiktu summu un nekrātu kādā uzkrājumu kontā, no kurienes to naudu nav tik vienkārši notērēt?
3. Attapsies tu pēc tam, kad vilki veci visus šos gadus, a viņš vai nu savējot tāpat tērēs, vai arī nopirks to zemi un tāpat būs viens vienīgais īpašnieks un tavas runas, ka mēs dzīvojām un tā un šitā, būs kaķim zem astes.
05.09.2011 17:36 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Jā, un tad kad tev naudas nebūs un tev vajadzēs ko iegādāties, viņš tev varbūt figu parādīs un teiks, ka nekā nezina! :D
Es pilnīgi noteikti tā nedarītu, kaut vai 100 gadus kopā. Ja liek, tad liek abi divi un terē savus iekrājumus.
Kam man tādu risku, uznāks vienu dienu kaut kādi melnie, savāks savu naudu un pašai nekā! :(
05.09.2011 20:32 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja jus esiet precejusies, tad es uzticetos, bet venkarsam draugam gan ne, ja vel redzetu ka tere naudu sudos.
05.09.2011 20:54 |

Reitings 1705
interesanti, kādēļ viņš ieteica krāt tieši viņa naudu? :-P nē, nē un vēlreiz nē, Tu taču nezini, kas var vēlāk notikt, pašķirsieties un Tu paliksi muļķes lomā.
05.09.2011 21:05 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Man liekas, ka ir pilnīgi vienalga vai precējušies vai nē. Jo ja kāds kādu piečakarēs, juridiski tas konts ir viņa un viss, kas uz tā, protams, arī viņa. Var jau, protams, mēģināt tiesāties utml., bet pierādīt, ka abi dzīvojāt no tavas algas būs grūti, jo tad ir jāuzrāda čeki, jāpierāda, ka viņš ir lietojis preces, ko tu pirki, jo tikpat labi viņš var teikt, ka visus šos gadus sev ēdienu ir vedis no savas mammas, utml. Nav vērts sarežģīt dzīvi- vienojieties, ka no algām atliksiet vienādu summu katrs savā krājkontā un kad izdomāsiet, ko pirkt, sametīsieties un nopirksiet (bet atkal- tad jāformē ir uz abu vārdiem).
05.09.2011 21:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits