Man jautājums jums - kādas ir jūsu attiecības ar brālēniem, īpaši ar tiem kuri ir Tavā vecumā, īpaši ar tiem, kuri no bērnības čomiem, ir izauguši par ļoti pievlicīgiem, interesantiem vīriešiem? :-P
ok, viss nav tik traki. TIKAI, ja bērnībā viss bija pavisam nevainīgi, tad tagad laiku pa laikam satiekamies dažādos pasākumos, ļoti labi saprotamies, bet pēdējā laikā kkā mulstam viens otra klātbūtnē. Man jāatzīst, ka viņš par kļuvis par izskatīgu vīrieti ar fantastisku augumu, un brīžiem ir tik skumji, ka esam radinieki :D
Nu kāpēc jūs tik nesaprotošas? :D Bet iedomājieties - ja no brālēna ir vien nosaukums un patiesībā viņš gadus desmit nav redzēts... Tur jau grūti nesamulst :D
Jo es savu brālēnu patiešām vismaz tik ilgi neesmu redzējusi. Tikai ļoti šaubos, ka no viņa varētu izaugt kas izskatīgs un seksīgs :d
pirmkārt, kas ir nenormāli, slimi - tas ka es saskatu savos radniekos vīriešus, nevis bezdzimuma būtnes? :P
otrkārt jūs vēl joprojām neatbildējāt uz manu jautājumu - kādas ir jūsu attiecības? draudzīgas, pavēsas, vsp neuzturat kontaktu? tikai gribu zināt, nekādu zemtekstu :)
Nu jā, es laikam arī neprecizēju. Man ar manu brālēni nav nekādu attiecību - neesmu redzējusi viņu sen, un viņš mani neinteresē ne kā vīrietis, ne personība.
:-D man viens pazīstamais arī ballītē pārgulēja ar meiteni un pēc kāda laika uzzināja , ka viņi savā starpā ir brālēns ar māsicu ... Nu un patiesībā man ir zināmi vēl divi tādi gadijumi un es jau vairāk nebrīnos šajā pasaulē ne par ko :-D