Pirmkart velos jau laicigi pateikt, ka negribu lai man skalo smadzenes jo pati apzinos problemas esamibu, bet tomer velos dzirdet padomus ka rikoties.
Lieta tada, ka esmu cilveks kuram vajag regularu uzmanibu no savas otras puses, un to vajag pietiekami daudz. Piemeram nedelu atpakal bijam viena pasakuma, tur visi draugi bara dejojam, ardamies, bet man vajag lai mans virietis ik pa bridim vairak pieversas man, padejojam ari divata turpat. Ar skaudibu skatos, ka vina bralis ar savu sievinu forsi tur dejoja. Jutos vienmer visur ka atstumta, nekur neiederos. Atnacam tak visi kopa, bet ne, atstaj mani gandriz vai sava vala. Tad kada jega bija visiem iet kopa nesaprotu. Man jau nevajag lai vins man ir pielipis, bet tomer mes esam paris. Ja esam klubina dancot divata, tad ir super, bet ja bus kaut viens cits cilveks tad jutos, ka vins tam otram pieversas vairak neka man. kad ejam pa ielu, ja busim divata tad vienmer sadodamies rokas. ja vel kads tad es bezmaz aiz muguras viniem eju un itka tur nemaz nebutu. Vel riebj ja dejojot visadas babas lien virsu dejot musu loka, bet manam virietim un citiem tas ta normali liekas, dejot ar citiem turpat savai otrai pusei blakam esot. Kautkads bezsakars. Tak redzams uz ko tas meicas iet, nu vismaz es to ta redzu.
Riebj, ka vienmer man jaklausas parmetumi, ka man jau nekas nepatik, vienmer man kads problemas. bet ta nav, vienmer dejoju ar visiem, smaidu, uz skata nepateiks ka jutos iekseji, bet ik pa bridim kads pajauta-ko tu tada bediga? nu blin, kada bediga, neredzi, ka dejoju. Bet var jau but, ka acis nodod, nezinu, katra zina neizradu speciali.
Esmu savam teikusi, ka man riebj, ka tad kad esam publika, vienmer jutos lieka tur, itka es tur neideros pie viniem, visi smejas un jautrojas, bet es iekseji nejutos labi, jo zinu, ka atkal vins tur dejot, ardisies, bet man uzmanibu dizi neveltis. Tad kada jega iet, ja tapat katrs gandriz pats par sevi. man tas nav saprotams.
Pati saprotu, ka tas nav normali, bet nezinu ka lai maina savu domasanu. Man vajag lai vins viss ir mans, man riebj, ja vins paskatasuz citam un ja vel redzu, ka tai citai vins patik. Riebj ja dejo ar citam, liekas, ka vinam vina ari iepatiksies vel vairak. Katra simpatiska sieviete saskatu konkurenti. Zinu, ka esmu simpatiska, par viriesu uzmanibu nesudzos, bet man to nevajag, man vajag mana viriesa uzmanibu. Un gribu lai vinam vajag tikai manu uzmanibu un lai es esmu pats galvenais vinam.
Vienmer liekas, ka visi apkartejie lur virsu un smin kad dejoju, liekas, ka mani vienmer apruna. Gribu but laimiga, priecaties lidz ar citiem, bet es to nespeju ja manejais nav ar mani tik daudz cik es to gribu.
Ka lai lieku sev jusies labak? Kaut saubos, ka tas ir mainams. Neesmu jau vairs tine, man jau 24 gadi. Pat nezinu ka es tada paliku, agrak tada nebiju. Ludzu bez rupjibam un apsaukasanos, tas tapat nelidzes, man vajag padomus ka rikoties, jo saprotu, ka tas ir slimigi.