Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cigaretes&piena zupa

 
Reitings 579
Reģ: 09.04.2011

Sveikas šajā saulainajā rītā! (l)

Īrēju istabiņu 2-istabu dzīvoklī. Bez manis tur dzīvo arī pati saimniece. Neesmu redzējusi,ka viņa smēķētu, taču dzīvoklī ir tāda nepatīkama smaka, arī manā istabā. Problēma sākas tad,kad ap 3jiem naktī, 21 00 vakarā u.c. laika periodos tā smaka kļūst tāda intensīvāka. Pati nesmēķēju, ģimenē arī neviens nav smēķējis, tādēļ neesmu pieradusi. Izjūtu diskomfortu,kad tā smaka kļūstot intensīvāka izdara spiedienu uz mani. Kā varētu to notušēt? Aromātiskās sveces? Gaisa atsvaidzinātājs?

Par piena zupu... itkā jau liekas elementāri, taču - kā pareizi jāvāra? :-D Ja es vēlos rīsu piena zupu, tad man tie rīsi ir jāizvāra un tad jāvāra kopā ar pienu vai arī jāizvāra pusmīksti un jāpievieno pienam? Tas pats ar makaroniem... Skatījos dažādas receptes, katrā rakstīts savādāk. :-D

04.09.2011 12:56 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Ja nepīpē pati saimniece, tad varbūt kāds no kaimiņiem, ja logi vaļā baigi nāk iekšā (t)
04.09.2011 12:59 |
 
Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
100% es nevaru apgalvot,ka viņa nesmēķē, jo lai arī redzējusi neesmu, tomēr simbolisks pelnu trauciņš pavīdēja acu priekšā.
Naktī logs bija ciet un durvis uz manu istabu arī, saimniece gulēja, taču tā smaka kļuva tik intensīva...
04.09.2011 13:05 |
 
Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Ak jā, aizmirsu vēl trešo jautājumu - rīsus un makaronus var glabāt ledusskapī, vai ne? Man ir vājprātīgas bailes no kodēm un to kāpuriem... :-/ :-(
04.09.2011 13:08 |
 
10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
Izvāri rīsus līdz galam. Es arī makaronus vienmēr vispirms uzvāru un tad leju pienu. Tas piens jau pēc tam nav tik ilgi jāvāra, lai tie pusmīkstie rīsi paspētu palikt par mīkstiem. :-)
04.09.2011 13:09 |
 
Reitings 387
Reģ: 29.01.2009
rīsus un makaronus glabā kādās bundžas vai burkās. ne kukaiņi iekšā tiks,gan glīti izskatīsies.

par piena zupām runājot, pienu pievieno pašās zupas vārīšanas beigās. pienam tikai jāuzvārās vienu reizi un viss, nekādas burboļošanas
04.09.2011 14:24 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Es vienk izvāru gandrīz gatavu visu, pievienoju pienu, bik pavāru un ņammāju (l) (l) Ja taisi rīsu piena zupu, atceries, ka nevajag aizrauties ar daudzumu - parastie rīsi pēc vairākkārtējas karsēšanas, paliks tādi nefoši, vismaz man ļoooti nepatīk rīsi zupās, kas ir vairākkārtēji sildītas.
04.09.2011 14:35 |
 
Reitings 414
Reģ: 29.01.2009
cigarešu smakas cēloņi var būt arī kaimiņi. Man mājās ir tā ka virtuvē varu izteikti just to smaku, kad kaimiņš ir pīpējis, tā smaka nāk pa ventilācijascaurumu. Bet kā no smakas tikt vaļā nezinu. Man tā nav pārāk aktuāla, jo kaimiņi istabāreti pīpo.
Vienīgaiskovaru ieteikt,lai tiktu vaļā no smakas telpu vēdināšana.
04.09.2011 14:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits