cik tālu ir normāli?

Reitings 384
Reģ: 08.10.2010

Šovakar gribu pafilozofēt par tēmu...

Kad esi attiecībās ar kādu - kāda ir robeža, ko pieļauj attiecībā ar citiem vīriešiem?

Katrai droši vien tā robeža ir cita.

Es sāku aizdomāties, vai man tā robeža nav par vaļīgu (raugoties no citu skatu punkta), jo man pašai tas liekas pilnīgi normāli.

Es esmu šausmīga koķete pēc dabas. Tā teikt ar vīrieti gandrīz neitrāli neprotu sarunāties, kā tikai koķetējot.

Vēl es varu aiziet pusdienās ar vīrieti, kas nav manējais.

Uz klubu padejot.

Piekārtot viņam kreklu (tb pieskarties).

Bet tā dēļ tie vīrieši mani pārprot - domā, ka es gribu ko vairāk. Un, jā, atzīstos, parasti jau es nekladzinu, ka esmu aizņemta :'-(

Un tad nāk lielā vilšanās un sabojātas attiecības ar šiem vīriešiem.

03.09.2011 23:08 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Mī un žē, kā Jauninja ieberzās ar tiem tu/Tu... :-D :-D :-D
04.09.2011 18:36 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man ir tā, ka, ja manā sirdī/prātā ir kāds viens, tad apkārt neskatos. Piemēram, nesen bija tā, ka veikalā pienāca klāt viens vīrietis un gribēja iepazīties.. un pieskārās manai rokai. TIK nepatīkami šķita un tik, tik, tiiiik ļoti nepareizi. + Man patīk tā apziņa, ka saku, ka esmu aizņemta. :-)
04.09.2011 20:28 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Kā man besī gramatikas pārmetumi no cilvēkiem, kas acīmredzot neko daudz nesajēdz. Šoreiz vnk WTF, -Jauniņa- laikam sadomajusies, ka šo baigi jāciena.

Autorei - tu jau savu problēmu pati redzi, apzinies, ka esi vaļīga. ES tiešām saprotu, ka grūti mainīt savu uzvedību, ja tā liekas pilnīgi normāla, bet, kad tā sāk radīt problēmas, sevi nedaudz jāierobežo. Ja nu akurāti nevari, tad dari visiem zināmu, ka tev ir vīrietis, kuru netaisies iemainīt pret citu, un turpini savas vaļībiņas!
05.09.2011 00:49 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
izlasiju absoluti visu diskusiju, kur ir nemsanas par gramatiku. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-Djaunina
05.09.2011 00:57 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
A kāpēc tu tā dari, ko tev tas dod, kāpēc vajadzīgs - pati zini?
Tu viņus pati izaicini un tad atstāj, ko Tev tā sajūta dod?

Nez, man pašapziņas līmeni, sievišķības apziņu nemainās atkarībā no tā, ar cikiem es saflirtēšos, cikiem es neinteresēšu. Ja man ir tas viens, uz citiem neskatos, tāpēc es viņu izvēlos, lai man neviens cits nebūtu vajazīgs.

Ok, koķetēšana ir māksla, ja tā padomā ikdienā vairāk vai mazāk visur lielu lomu spēlē koķetērija attiecībās starp cilvēkiem, bet drīzāk tā, kur piedalās smadzenes, lai panāktu sev vēlamo (pērkot preci, pakalpojumu), uzturētu humora dzirksti (teiksim, darbā), ne tādā primitīvā veidā - sakārtot kreklu, pieskarties kakla bedrītei, filigrāni smieties utml.
05.09.2011 01:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-loti piekritu-es biju domajusi tiesi tadu pakoketesanu-ka es vienmer saku-nevainigu...! :-)
05.09.2011 04:29 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Kaut gan ta ka musdienas ir prezisi, pat seksot nav aizliegts.
05.09.2011 10:28 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
es, protams, neesmu tas labākais piemērs, jo man vispār nav robežu, vismaz līdz šim tā ir bijis!ceru, ka iemīlēšu kādu pa īstam, tad tālāk par flirtu ar citiem vīriešiem neielaidīšos!Bet man ir draudzenei, kurai vispār ir otra galējība, un tas ir tik tracinoši-tiklīdz mums kkur pienāk kāds čalis klāt, viņa sāk bļaut, lai viņš liekās mierā, jo viņai tak draugs esot! :-D Nu tas, manuprāt, ir pilnīgi debīli, tie čaļi arī skatās uz viņu kā uz garīgi nelīdzsvarotu!man šķiet ir pilnīgi ok paflirtēt utt..mums tak tas ir vajadzīgs ;-)

p.s. tiešām brīnos, ka aguciitis ir tā, kura saka, ka riebjas, ka meitenes piesienas gramatikai :-D :-D ņemot vērā, ka ne reizi neesmu redzējusi kaut vienu viņas pareizi uzrakstītu teikumu:-D
05.09.2011 12:31 |

Reitings 336
Reģ: 29.01.2009
dejot, iet est, uz kino utt, jebko ko es varetu darit ari vienkarshi ar draugu, ari flirtet.
Skupsts manuprat ir robeza, vismaz man, to jau uzskatu par kraapshanu
05.09.2011 13:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits