Par tēmu: jā, katrai jau tā robeža ir sava, cik tālu skaitās normāli. Pati esmu bijusi dusmīga uz sevi un pārmetusi sev,ka esmu pārāk draudzīga pret kādu puisi. ļoti reti sanāk tādas reizes, bet ir sanākušas un tad liekas,ka esmu pārāk draudzīga un tā. It kā jau nevar būt pārāk draudzīgs, nemāku noformulēt īsti. Vaļīga negribētos teikt,nez. Varbūt tiešām tā, ka gribas,lai pievērš uzmanību,izsaka kompilmentus u.c., bet galvenais ir neaiziet par tālu. Nekad neesmu aizgājusi pārāk tālu, vnk semjos,it jautri un tā. It kā pašapiņa,kad vēl kāds dzēks pievērš uzmanību, izsaka kompilmentus,pasmieties un tā, bet man vēlāk pārmetumi,esmu tāda jocīga, pārmetumi pret sevi :D jo mīlu savu puisi,tas ir elemnetāri. Esmu sapratusi, ka draudzīga varu būt, pajokoties un tā, bet neļaut nevienam pārkāot robežu attiecībā uz mani, gribu vnm likt noprast,ka esmu aizņemta,ja esmu un viss ,jo man ir svarīgi tas pašai. Uzskatu,ka var būt draudzīgas attiecības,pasmieties un tā,bet speciāli tikties, koķetēt,vakariņot, nu nē. Cita lieta,ja kādai ir labākais draugs, bet tiešā vārda nozīmē,nevis kā aizsegs.
Par to ''tu''. Ir cilvēki,kas svešiem raksta arī ar mazo, jo nemaz nepievērš tam uzmanību. Autore jau labāk pati zina, kā to bija domājusi. Bet nu tu ar mazo lieto pazīstamiem cilvēkiem :) un daudzskaitlī var lietot jums , pieklājības uzruna Jums ar lielo,kad īpaši kādai vienai personai saka,manuprāt, cieņa,piem., skolotājai u.c. Manuprāt, normāli,ja viena te uzrunā ar mazo t un otra ar lielo,kā kurai liekas. man arī patīk sveūs cilvēkus ar lielo T uzrunāt (rakstot) :-D :-)