Jau pirmdien uzsākšu mācības LU. Jautājums - jūs lekcijās mēdzat izmantot portatīvos datorus? Vienkārši apzinos, ka man savu darbu tā būtu ērtāk organizēt, bet .. liekas kaut kā jocīgi, ja es attaptos viena pati lekcijā ar datoru ;D
Neizmantoju.Manā kursā vispār tikai 3 cilvēki izmanto.
Es nejūtu vajadzību katru dienu stiept kompi līdzi.Man ērtāk ir pierakstīt biezā kladē.Arī pēc tam-mācīties no klades man ir ērtāk.
Vienīgais,kur stiepju līdzi portatīvo ir LNB,kad eju rakstīt referātu.Tad ērtāk ir konspektēt grāmatas datorā un pēc tam sakārtot tekstu,papildināt utt,nekā konspektēt uz lapām un tad pārrakstīt.
Manā kursā daudzi izmanto semināros datorus, jo vajadzēja izmantot materiālus,kurus visi nevarēja uz katru semināru izprintēt pa 20lpp. Lekciju laikā citi pasniedzēji ir teikuši, ka nedrīkst izmantot datoru, un aizrādījuši citiem, lai noliek datoru nost.
Es ņemu līdzi datoru. Man ta ir vieglāk- ātrāk, ērtāk izlabot, ja kas jālabo. Semināros nav jāizprintē miljons lapas ar materiāliem līdzi, negadās tā, ka klade aizmirsta, visi pieraksti uz vietas. :-)
Un kā tad ar šo: `Uz valsts budžeta stipendiju var pretendēt Latvijas Universitātes (turpmāk – LU) studiju programmu pilna laika studējošie, kuri sekmīgi studē valsts budžeta finansētajās studiju vietās, izpildījuši !iepriekšējā semestra studiju plānā paredzētās saistības! un reģistrējušies nākamajam studiju semestrim`?
Nuuu, es tieši tā dēļ domāju pirkt jaunu portatīvo.
Ir dažas lekcijas, kurās lieti noderētu, kā arī starpbrīžos laiku varētu izmantot lietderīgāk.. Un tā kā laiks man šogad būs kā ēst, tad nu bez datora neiztikt.. pārāk daudz darbu jātaisa datorā.