Pati saviem nolūkiem/interesēm veicu aptauju, kāda ir jūsu dzimtā pilsēta un kur dzīvojat tagad? Ko Jūs varētu ieteikt apskatīt savā dzimtajā pusē un ko vietā, kur dzīvojat tagad? Respektīvi nosauciet VIENU vietu katrā pilsētā :-)
Mana dzimtā puse ir Cēsis, noteikti ieteiktu pilsdrupas un to apkārtni. Tagad dzīvošu Rīgā, tā man arī patīk, droši vien ieteikšu Vecrīgu, vairāk neko sevišķi skaistu nezinu.
- Liepāja
tagad Olaine, bet tas ir tikai darba dēļ, visu brīvo laiku reāli pavadu Rīgā.
Liepājā ir tiešām ļoti daudz ko apskatīt, sākot ar jūru, Karostu, līdz pilsētu naktī!
Olainē nav ko apskatīt. ja nu vienīgi manu darbiņu :-D , bet to es īsti neiesaku! :-D
Dzimtā pilsēta ir Bauska, ieteikt varu apmeklēt Bauskas pilskalnu, tur tagad pils ir renovēta. Vispār kopumā iesaku aizbraukt un paskatīties pilsētu kopumā. :)
Nu jau 4 gadus dzīvoju Rīgā nu te ir daudz iespēju, aizbraukt uz Mežaparku vai pavazāties pa Biķernieku mežu, lai atslēgtos no pilsētas steigas :)
Taa kaa Juurmalaa neesmu bijusi gadiem,tad vieniigaas iesakaamaas vitas,ko zinu ir juura,protams,un Jomas iela. :-)
Liepaajaa kaa jau te mineeja - juura,Juurmalas parks,Rokkafe, etc.
Es esmu dzimusi Aizkrauklē, bet tur nedzīvoju :-D Pirmos septiņus mūža gadus pavadīju Jaunjelgavā, pēc tam sāku apdzīvot Rīgu :-D Jaunjelgava ir maziņa un nezinu, kas tur būtu tāds baaaigi ievērības cienīgs, lai speciāli uz turieni brauktu cilvēki, kas to vietu nezin.
Esmu dzimusi Talsos, bet neesmu tur bijusi jau vairākus gadus, apmēram 20 :-D :-D :-D tāpēc nevarēšu neko ieteikt tur apskatīt, jo nezinu kas tur ir :-|
Dzīvoju Ventspilī-jūra, mols.. :-) nu, ja patīk, tad var apmeklēt Livonijas ordeņa pili, Piejūras brīvdabas muzeju, Piedzīvojumu parku nu tādā garā :-D
Rīgā man patīk Vecrīga, parki, Brīvdabas muzejs, it īpaši, kad ir svētki, Prezidenta pils 11.novembrī, Mežaparks, lai sportotu un atpūstos- Zoodārzs, Bolderājas jūrmala.
Uzaugusi valmieras pusē, konkrēti - Dikļos.
Apskatīt DIkļu pili, Vika pasaku parku, Zundu riju- notika pirma teātra izrāde latviešu valodā, Neikena kalns- pirmie dziesmu svētki Latvijā. 8-)