Es lietoju "Mūsējie".
Kā kuru reizi sanāk maksāt, dažreiz ir pāri pa 4Ls, dažreiz pie 6Ls, bet tas atkarīgs cik daudziem taviems draugiem, radiem ir Tele2, jo man, piemēram, reti kurai paziņai ir Tele2, tāpēc tāda summa... Bet es esmu apmierināta un visa mana ģimene lieto to "Mūsējiem" ;-)
Es lietoju mūsējie, man principā ir tikai viena draudzene, kas lieto Tele 2, pārējiem visiem ir LMT, tāpēc mēnesī sanāk ap latu piemaksāt par sms un zvaniem viņai... Bet nu cenšos vairāk skypā ar viņu sarakstīties vai facebook kādu ziņu aizsūtīt, nevis vnm ķerties pie telefona. :-D Kopumā domāju, ka ir ļoti izdevīgi, ja vien nav draugu/ģimenes locekļu, kam ir Tele 2 un ar ko regulāri sazinies!
Man ir Vienādais 7 - gribēju pāriet uz Mūsējie, bet tā kā labākajai draudzenei Zelta zivtiņa un bieži ar viņu sazinos, tad nepārgāju, jo negribas visu laiku rēķināt cik jau iet pāri tiem 4Ls. Man ar tiem 7 Ls sanāk ļoti daudz runāt un liekas ļoti daudz, bet tas jau kā nu kuram. ;-)
Man agrāk bija Mūsējie,ļoti izdevīgs,ja daudz runā LMT tīklā.
Man bija kā kuru reizi,citreiz pārrunāju tās 1000min, citreiz iekļāvos. Man vēl bija papildus atlaide 5Ls zvaniem uz citiem tīkliem. Kopā ar internetu telefonā un mazcenas mēneša maksu man bija pāri 20ls gan.
Tagad gan nomainiju uz speciālo darbinieku pieslēgumu,jo vairs nav nepieciešamības tik daudz zvanīt LMT tīklā :)
Man ir bijuši visādi pieslēgymi, pēdējais bija Vienādais 12, bet tāpat bija šausmīgi rēķinu, skatos saglabātos rēķinus, es visu saglabāju mapītēs, un esmu šausmās, rēķina summa bija 60, 70, 80Ls, tagad ir O-karte, tā es es vismaz kontrolēju savus izdevumus :-)