uh es pagāšajā nedēļā aizgāju uz salonu nokrāsot matus sķipsnās... lika matos kādas četras krāsas cik sapratu nu kāda bija krāsa, cita pūlveris nu es īsti tajā neiedziļinājos..
man tādi latvijas pēlēkie mati + bija balinātas šķipsnas
tagad pēc krāsošanas izskatās kā dabīgi gaiši.. mazas mazas šķipsniņas un riktīgi interesanti izskatās.
P.S. man ir pirms un pēc bildes varu atsūtīt, bet nu katrā gaismā tie mati izskatās savādāk :)
esmu apmierināta ar meistara darbu :)
Man kādus 4 gadus bija tumši brūni mati ar dažām gaišām šķipsnām. Nolēmu, ka vajag pārmaiņas un tagad esmu ceļā uz gaiši brūniem matiem un blondām šķipsnām. Vēl tikai matu apakšdaļa palikusi tumša. Atsauksmes man vislabākās, mati nav dzelteni un neizskatos pēc salmu gubas. Tas viss man maksā 30 ls un eju uz Stila Pērlēm.
Man bija tumši brūni mani. Aizgāju pie frizierītes un teicu, ka gribu gaišus un viņa ieteica sākt ar šķipsnām. Pa visu galvu es samaksāju 18ls. Darbiņu izdarīja ļoti labi. :-) Gāju Vecmīlgrāvī, Omārā.
Vai, manuprāt Nataša, bet es varu kļūdīties. Ja pieraksties, tad vari pateikt, ka gribi pie frizieres, kurai ir blondi mati un brilles. Es tā teicu un mani saprata :-D :-)