RTU studentes! Jums jau ir gatavas RTU ISIC studentu apliecības??? Man joprojām nav, kaut kā baigi ilgi taisa vai nu kādu tehnisku problēmu dēļ neatnāca sms.
Nu kā man teica, man atnāks sms un izvelētajā filiālē man ir jāizņem. Tikai tā sms nenāk un nenāk, es jau augusta sākumā pasūtīju - ilgi taisa vai kas tur...
meitenes, kurām nav atnākusi sms- fiksi skrienat uz savu filiāli izņemt!
viņiem ar sms kkas nočakarējies, bet tie ISIC sen jau gatavi :-) šodien biju pakaļ.
Tādi viņi idioti. (e) Biju bankā, RTU man nemaz nav pasūtījusi ISIC. Nācās pašai pasūtīt.
Tā ISIC Swedbank apliecības karte, viņa izskatās parasti, tur nav apliecības numuras iekšā??????
Šogad var izvēlēties starp divām studentu apliecībām - Swedbank RTU ISIC un parastā RTU ISIC. Pirmā kalpos arī kā maksājumu karte. Vajadzēja uzreiz teikt, ka tu taisīji to bankas karti, jo tās tiek taisītas ilgāk un tās jāizņem savā bankas filiālē. Parastās studentu apliecības var dabūt savās fakultātēs!
nemāku teikt, jo uz tās Swedbank RTU ISIC jābūt virsū tai pašai info, kas tev būtu uz parastās - tavs vārds/uzvārds, personas kods, universitātes nosaukums, gan jau arī apliecības nr. ja tā pasūtīji, tad gan jau būs!
Uz parastās Swedbank ISIC nav apliecības nr. Bāc, tagad nezinu vai man pareizo ir pasūtījusi banka.
Tev ir Swedbank RTU ISIC karte??? Un uz tās ir apliecības nr?
man ir parastā, tāpēc ar saku, ka nezinu, vai tavai kartei ir jābūt apliecības nr.! :) varbūt nemaz nav - nevari uzzvanīt uz RTU identifikācijas karšu centru? viņi 5dienās līdz 16:00 strādā!
http://www.failiem.lv/list.php?i=bjgkjie lūk, tā izskatās. man tur ļoti nesmuka bilde :D un tas, kas ar sarkanu apvilkts, ir studentu apliecības nr :-)