Sveiciens taam,kam 1.09. ir aktuaals. :-) Man tads jautajums - no ka jums ir bail,kadas fobijas? Bet nu tiesam tadas,ka sirds saznaudzas.. Un pats galvenais - ka tam tiekat pari vai cinaties?
Sallija, briesmīgi!!!!! Dēļ tās skolotājas tagad Tev ir šāda fobija.
Agrāk jau laikam tā varēja darīt, bet vispār jau ja tagad kāds tā izdarītu pēc tam būtu noteikti lielas nepatikšanas.
Taas,kuras raustaas no zirnekljiem mani sapratiis - vakar vakaraa no virtuves izraapojaa taads milzenis, ne kaa tie mazie latvju,kas istabas stuuros, bet taads zoo eksemplaars kauch.
Probleema - gribu eest, bet es fiziski nevaru ieiet virtuvee,ko lai dara?
(s) :-D
La Casa Azula- saprotu Tevi. :-D Lai cik bail man nebūtu, nosist es nevaru nevienu zirnekli, jo atrasties tiem tuvumā jau vien ir drausmīgi. :-D Atceros, ka man tualetē bija tāds milzenis. Ko es darīju? Gāju pie kaimiņiem, kamēr tētis viņu atrada un izmeta pa durvīm laukā :-D
Man triic visas iekshas,kad ieraugu kaadu un tieshi vakar, brrr!
Iemetos gultaa zem segas,karsts,paelpot nevar,nevienu locekli no segapakshas laukaa baazt neuzdroshinos, draugs blakus njurd,ka grib guleet - a neko dariit nevaru! :-D
man reāli ir bail no negaisa. īpaši no zibens. ja esmu mājā viena, un sākas negaiss, es vnk ielienu istabā, kur nevar redzēt, ka zibsnī. dzīvoklī vēl ne tik ļoti bail, bet mājā psc vnk. man kkāda doma par to, ka var iepert zibens utt.
Bail no dziļa ūdens, parasti peldos pie paša krasta, jo ja iepeldu dziļāk, man sākas panika, trūkst elpas. Arī man nepatīk viss, kas atrodas zem ūdens, tāpēc nenirstu, jo paliek nelabi. Ar laivu nevarētu braukt pa ezeru/jūru, laikam uzreiz trieku dabūtu :D
Vēl ir bail no augstuma, bet tas laikam ir daudziem tā.
neteiktu,ka fobija, bet ļoti nepatīk dēles un bail no visādiem parazīttārpiem - cērmes utt. tāpēc neēdu neko pa taisno no dārza nemazgātu, arī jēlu lasi (suši pat pagaršojusi neesmu :D)
Mhm, fobija laikam tikai un vienīgi no zirnekļiem (kā jau vairumam šeit).
Ir bijuši daudzi gadījumi, kad biju tīne, iegāju istabā un pamanīju, ka liels zirneklis palien zem kumodes. Lieki teikt, ka nevarēju tālāk istabā ieiet. VISU to vakaru! Mī un žē.
Bet bailes (ne fobija) man ir no frāzes "AK KUNGS! NEKUSTIES! TEV MILZĪGS KUKAINIS UZ pleca/galvas/muguras" utt.
Vnk gribās to cilvēku nosist tajā brīdī :D
man ir bailes no šaurām telpām.ja gadās braukt ar liftu,tad tā ir vesela mūžība.un vēl ,man ir paniskas bailes no tītariem,un tam ir iemesls,kas saistīts ar bērnību.
Palielas bailes no tumsas un mazas bailītes, ka tieši dušas telpā man kāds pielavīsies vai arī pēkšņi kādu spogulī vai ūdens atspīdumss ieraudzīšu. Stulbās filmas. grin
Cinities necinos, bet pamazam pariet pašas no sevis. Protams, atsakos no pilnīgi visām šausmenēm, Bafiju un Tru Blood arī vienatnē labāk nē.
Riebjas zirnekļi, fuj tagad jau iedomājoties raustos :D
Fobija laikam ir no mērkaķiem- visa veida mērkaķiem,šimpanzēm utt. Liekas,ka visi tie dzīvnieki ir ar trakumsērgu slimi-šķiet,ka tas ir kādas filmas iespaids. Ļoti liela nepatika ir pret klauniem, viņi ir tik biedējoši, jo šķiet,ka zem visām tām maskā un tērpiem ir ļauni ,ļauni cilvēki.
Uiii, man tāpat kā Wiki, bailes no šaurām telpām, klaustrofobiskas sajūtas dažkārt pārņem, braucot šauros, vecos, sagrabējušos liftos. Ja lifts iestrēgst, tad galvai uzreiz cauri izskrien visi ļaunākie scenāriji :-(