Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Saputrojos

Reitings 41
Reģ: 29.01.2009

Sveikas.Njā, saprast jau saprotu, ka pašai ar savu galviņu ir jādomā..bet...mans stāsts ir ļoti saputrots.

Ar esošo draugu mums ir priešstāsts.Pirms pāris gadiem bijām simpātijas, bet neko vairāk.Ar to samierinājos, satiku pirmo lielo mīlestību.Bijām kopā divus gadus. Tad pašķīramies.un sāku tikties ar esošo draugu.Ik pa laikam ir viss labi, bet ik pa laikam nenormāli mani kaitina viņš, pilnīgi bēgt prom gribas.Piektajā tikšanas mēnesī kopā aizbraucām uz ārzemēm...uz te es vairs nevaru viņu izturēt...pēdējās dienas domāju - sūtīt viņu atpakaļ vai nē?un ko darīt pašai? jūtos atbildīga, ka esmu pati sākusi šīs attiecības...bet sevi mocīt ilgi nevarēšu...vai varbūt tas ir tikai tāds kopdzīves sākuma nīķis?

31.08.2011 17:42 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
cilvēka īstā daba parādas kopīgos ceļojumus vai tad kad ir prom no tājām nepazīstamā vidē...

pati par to esmu pārliecinājusies... ;-)
31.08.2011 18:18 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Mazliet atgādina manu situāciju 'agrajā jaunībā' jebšu pirmo draugu. Tā kā tās bija pirmās att., tad īsti nezinu, kā un kas, kā normāli justies bla bla. Man viņš bieži vnk besīja ārā un kad bija pie mnais, tad nevarēju sagaidīt, kad tīsies prom un tad pilnīgi jutos atvieglota, kad aizgāja. :-D No savas pieredzes varu teikt, ja tev cilvēks mīļš un svarīgs, tad tā justies NAV normāli. Protams, uznāk visiem besis un var uzkrist uz nerva, bet tas ir slikts garastāvoklis un ātri pārejoši. Bet konstanti tā justies un tā, ka pilnīgi jābēg - nu nekas labs man liekas jums tur nesanāks... Nav ko mocīt sevi un otru, un arī dot otram veltas cerības vai pieradināt pie sevis, tad būs pavisam grūti un sāpīgi (viņam).
Lēmums jau jāpieņem tev pašai, kā jūties un ko domā, jo tas bija tikai mans skatījums un interpretācija uz tavu problēmu. :-)
31.08.2011 18:24 |

Reitings 41
Reģ: 29.01.2009
Paldies par domām :) Kaut gan pašlaik mani besī ārā visa valsts kopumā - cilvēki, ēdiens, daba...Viss kaitina...
02.09.2011 01:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits