Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gaļa krāsnī

 
Reitings 610
Reģ: 01.05.2011

Atkal es..

Ja es cepu gaļu cepeškrāsnī uz 250 grādiem 40 minuutes, tad siers, kuru likšu gaļai virsū nesadegs? :-D domāju likt pēdējās 20 minūtees gan sieru, gan tomātus, jebšu nav ko satraukties un var visu uzreiz ?

30.08.2011 20:50 |
 
Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
(s)
30.08.2011 20:53 |
 
Reitings 350
Reģ: 12.01.2011
domāju,ka labāk sieru un tomātu likt uz beigām. ;-)
30.08.2011 20:56 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
tajās 20 minūtēs tādos grādos arī siers var sadegt, kad uzliec to sieru labāk pasēdi klāt un paskaties, kas notiek ;)
30.08.2011 21:02 |
 
Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
un kaa ar tiem tomaatiem ? Vnk.receptē bija rakstīts, ka visu uzreiz, tik man kautkā aizdomas..
30.08.2011 21:03 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Es domāju, ka tomātiem viss būs kārtībā, arī tajos lielajos grādos viņi paliks mīksti ;)
30.08.2011 21:06 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Tomātus it kā var, bet tie būs snedaudz apžubuši, taču sieru noteikti kādas 15min pirms beigām.
30.08.2011 21:11 |
 
Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Pateicos..
30.08.2011 21:12 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
es liktu tomātus apmēram tajā pašā laikā, kad sieru. Man nepatīk, kā saraujas tie tomāti, tādā karstumā tik ilgi cepot.

Zinu, ka, mazākā t° cepot, siers nesadeg tajā laikā (vismaz manā krāsnī), bet 250° jau baigi daudz :-) Bet vispār - nav īsti jēga uzreiz sākumā to sieru likt, pārāk izcepsies un nebūs vairs tik staipīgi foršs.
30.08.2011 21:17 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Kā Tev sanāca gaļiņa? :)
30.08.2011 22:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits