vai jūs ietu uz tādām svinībām?

Reitings 5
Reģ: 02.11.2010

Visiem parasti pierasts,ka dzimšanas dienu svin ~10 draugu/paziņu lokā, pie rasola bļodas un kūkas.

Bet ienāca prātā doma paņemt vienu Vecrīgas bāra/klubiņa apakštāva telpu, kurā ir bārs, mūzika arī ir. Vietas izvēle Vecrīga der labāk, nekā mans nomaļais Rīgas nostūris, vismaz tā pa ceļam sanāk.

Tā kā aicinātie viesi varētu būt no 20, maksimums 30, visu nodrošināt ar alkoholu nevarētu, vienīgi katram pa kūkas gabalam. Katrs pats var iet pie bāra un sev pasūtīt sev vēlamo kokteili,dzērienu. Bez dāvanām, bez baloniem, tikai, lai ir viena telpa, kur telpiņā nelien visādi cilvēki no ielas, tikai tādi, kas no uzaicināti un man vēlami. :)

Man tā liekas ļoti forša doma, bet es domāju par to,ko teiktu mani draugi un paziņas.

Ja jūs būtu ielūgtas uz šādu pasākumu, kāda būtu jūsu reakcija, domas? Piekristu? Vai ko mainīt?

30.08.2011 13:48 |

10 gadi
Reitings 3706
Reģ: 29.01.2009
Gan jau, ka aizietu.
Bet arī piekrītu, ka vajadzētu vismaz kaut kādas uzkodas bez kūkas. Un jauki būtu, ja būtu kaut vai katram viesim 1 šampanieša glāze.
Un uzmanies, ka nesanāk kā vienai draudzenei, kad šitā saaicināja un, lai arī bija pateikusi, ka uzsauc tikai 1 dzērienu, bija kadri, kas pamanījās viņai "sataisīt" lielu rēķinu par dzērieniem :D
31.08.2011 22:53 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
es parasti uz savu dz/d noīrēju kādu telpu,viesu namiņu, sadekorējam ar draugiem, par mūziku parūpējamies utt. ir bijušas reizes, kad sadalām, ko katram pirkt, ir reizes, kad vnk katrs nopērk kko no alko veikalā un liek uz "zviedru galda" Par uzkodām parasti es pati parūpējos :-) man parasti sanāk apmēram 50cilvēku.
Un ir vienmēr jautri, tomēr sava kompānija, patīkamāk, nekā klubā svinēt :-)
31.08.2011 22:53 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
ja nebus šmiga,tad visiem bus garlaiciigi :D:D
31.08.2011 22:57 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es neesmu nekāda alkoholiķe, bet tādā dzimšanas dienā kādas 2 vai 3 glāzītes labprāt iedzertu ar kādu kokteili. Klubiņā tas droši vien izmaksātu kādus padsmit latus. Sālīti. Ja sev kaut ko varētu iegādāties veikalā un doties uz kādu mājas ballīti, cita runa.

Droši vien,ka neietu, jo izmaksas augstas, bet ieguvums maz (jo kā jau te minēja - nekādas sakarīgas sarunas nevestos). Šāda veida pasākumi vienkārši nav manā gaumē.
01.09.2011 01:37 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es aizietu.Tā kā es vispār ļoti,ļoti reti dzeru alko,tad par to man pilnībā vienalga.Man nevajag dzert,lai būtu jautri vai arī,lai es varētu risināt sarunas.
Kūkas gabaliņu gan es gribētu :D Nu,un varbūt vakara gaitā vēl kādu uzkodu,bet nu...
01.09.2011 01:41 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Piekrītu Jessica.
Droši vien iedzerot pāris kokteilīšus beigu beigās nekas patīkams maciņam tas nebūtu. :/ Un tā kā nauda mūsdienās ir diezgan svarīgs faktors, tad īpaši priecīga gan nebūtu, ka tik sālīti sanāk tērēties (ne tikai uz alkoholu, bet uz visām izmaksām kopā, dāvana, transports, dzērieni, kāda uzkoda iespējams arī galdā būtu jāliek..).

Pietam ballēties visas nakts garumā- ne visi to var atļauties. ;) Līdz ar to aizietu varbūt uz pāris stundām, bet tāpat sanāktu lieli tēriņi, nebūtu izgulējusies un kaifa ar daudz nebūtu, ka jāiet prom tad, kad ''sistu augstāko vilni''.
01.09.2011 02:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits