GRIBU DZĪVOT

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010

...tā lai cilvēki mani atcerētos. Pārāk ilgi esmu dzīvojusi tāpat vien,pārāk daudz vienmuļu dienu,kuras nav izdzīvotas,bet izturētas. Manī ir uzradušies šī milzīgā vēlme,apņēmība,iedvesma darīt lielas lietas.Es gribu izdarīt ko tādu,lai tad kad būšu mirusi pat mani atcerētos.Lai es būtu sasniegusi ko tādu ,kas paliek vai grāmatā vai video ierakstīts,ko tādu ko zin ne tikai radi,bet visa Latvija,varbūt visa pasaule,vecumdienās gribu lepoties ar sevi,rādīt saviem mazbērniem,rē kāda biju! Re, ko paveicu!Tūlīt sākas jauns skolas gads. Un problēma ir tāda ka vēl neesmu pārliecināta kā lai piepildu šos savus sapņus. Protams skolā centīšos cik varēšu visos mācību priekšmetos,bet tālāk? Vēl ir laiks- 3 skolas gadi priekšā. Bet tomēr tas nav nemaz tik daudz! Varbūt kādi ieteikumi-no pieredzes,stāsti par paziņām kas daudz paveikuši.Ko Tu vēlies sasniegt?Kā Tu vēlies nodzīvot savu dzīvi? :-) Iedvesmai http://www.youtube.com/watch?v=-SsQsXMgomk&feature=related

30.08.2011 03:24 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
gribu dariit beidzot to kas man patiik un padodas,iepriecinat citus...pamazam tiecos peec taa!
30.08.2011 12:37 |

Reitings 759
JEBKURAM ir iespeja aiz sevis kko atstāt, ja vien viņš tam tic.....
kāds labs darbs vai kas cits, ko viņš dzīves laika sasniedzis..
es pagaidām šajā posmā neesmu,bet ceru ka pavisam drīz...drīz....

:)
30.08.2011 12:38 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
paspēsi piepildīt savus sapņus,nomierinies!atceros,ka to,ko man gribējās 16 gados,par to es smejos 20 gados! :-D :-D
viss būs ok...chill down girl! :-)
visi nevar būt stāri un atstāt ko paliekošu,es ticu,ka tādi cilvēki ir izredzēti,tas ir ierakstīts liktenī...un katram nav lemts...
30.08.2011 12:56 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Varbūt pārpratāt ,ka nedomāju par sevi ,bet tikai lai mani pamanītu. Nē. Tie ir mani sapņi ko gribu piepildīt,vienkārši gribu lai citi to redz,ka es varu,bet tas nav mans mērķis.Tas būtu atalgojums par paveikto.Vienkārši gribu sevi ikvienai lietai ko daru atdot par visiem 100! Nedarīt neko tā pat vien ,nečillot pa dzīvi,blandoties pa ielām ,ballējoties , bet noteikt sev finišus un neatlaidīgi tiekties kamēr sasniedzu. To vai LV vai ārpus vēl laiks rādīs. Neesmu vēl pārliecināta ko darīšu pēc vidusskolas. Un nebija nemaz tik vienkārši arī pamatskolā,labi ja reizi ,divas semestrī kaut kur nopelna 10,citreiz arī nav neviens 10.Un lai arī nav tie 10 man galvenais būt pārliecinātai ka es darīju visu ko varēju, par ko reti varu būt pārliecināta,tas arī jālabo!
30.08.2011 18:00 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Tas viss ko saki ir ļoti skaisti,bet tie,kurus tiešām atceras arī pēc nāves,nav sēdējuši un domājuši - "Tā,ko,lai es tādu izdaru,lai visi mani zinātu un atcerētos? "

Tas jau tā nenotiek. Ja tev ir kāds talants vai lieliskas spējas,kas tev ir sirdij ļoti tuvs un padodas,tad arī to darot tu sev nostādītu tos mērķus . Tas nāktu vairāk vai mazāk dabīgi.

30.08.2011 18:16 |

Reitings 553
shitaa teema man atsauc to ko shodien no riita dzirdeeeju. pieksatu divus beernus un pirms mamma devaas uz darbu mazaa 7 gadiigaa meitene mammai piegaaja klaat u pajautaaja - mammu,kas ir svariigaakais dziivee? atbilde bija - buut laimiigam!!

galvenais lai ari ko tu dariitu, citiem zinot vai nee, ko tu sasniegtu - esi laimiiga!
30.08.2011 18:20 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tad macies labi , iegusti izglitibu utt
08.09.2011 18:18 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
eh, atceros savus padsmit. :D
te es gribēju būs slavena basketboliste, te dziedātāja, pēc tam aktrise, tad vēl banķiere...utttttt.
un gribējās jau būt vislabākajai..centos, protams, bet tad kkur padzirdēju, ka tāds un tāds sasniedzis to un to, tad man ieprekšējais jau bija pie malas un centos darīt ko citu.
ppph. labi, ka tā mētāšanās ir garām. :D
08.09.2011 18:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits