jup, par CBS skolu piekritu - viena no prestizakajam Eiropa. Pati sobrid macos Kop-enhagena un patiesiba varu teikt, ka viniem ir loti popularas ta sauktas akademijas un AP degree, kas piesaista loti daudz studentu. Tajas ir viegli tikt, man pat neliekas, ka limenis butu ari seviski augsts. Ja brauc uz Daniju macities, tad labak vai nu uz CBS vai ari uz KU (Kopenhagenas Universitate). Isti neatzistu akademijas iegutas zinashanas un limeni, bet varbut tas atkarigs no pasa cilveka, jo seit nav ka Latvija, kad tev uzspiezh macities - visadi testi un kontriki katru nedelu, kopsavilkumi vai tmldz. Seit ta nav, tas no pasa atkarigs, vai tu gribi macities vai ne. Un atzimes ar neliek daudz. Man pa visu gadu, ir tik 2 atzimes. Bet iespejams tas ari atkarigs no konkretas programas.
Ja, dzivoshana ir darga, bet ja ir dartbs - tiesham var dzivot loti labi, pat labak ka Latvija ar visu darbu, man liekas. Un ja, transports ir loti dargs, galigi neatmaksajas, tpc labak ar riteni braukt. Loti dievinu so aktiviati un Danija tas tiesham ir drosi, atri un erti! :)) Pietam ritenus nemaz nav japerk, tos var atrast pat kaut kur nomestus kruumos :D
Esana nav parak darga, cenas partikai ka Latvija. Latvija man jau liekas loti dargi un nezinu ka te var izdzivot ar tik augstam cenam un zemam algam.
Istabinu ire ir darga, ipasi uz septembri, kad cenas tiek uzpustas.. Ta videji istabinu var noiret par 250ls, bet ja dzivokli uz 2-3 cilvekiem vai vairak - tad sanak letak.