Kadas sievietes esiet seit vairak?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Es sodien iedomajos,ka man ir bijis periods dzive Amerika,kad nestradaju-apmeram 7 menesus :-P !Virs negribeja, lai stradaju,vins gribeja ,lai izbaudu tadu riktigu atputu utt.Bija laiks ,kad naudas zina noteikti nevajadzeja to darit un tomer ...pec kada laika teicu-nespeju!Man vajag iet darba-viss ,pilnigi viss ,kas saistas ar to iesanu uz darbu ,darbosanos,mani kaut ka saista. :-)

Atceros ,ka koleges vienmer teica,bet tev tacu naudu nevajag,kapec tu strada...!?

Interesanti ,kadas esiet jus-vai jus stradatu ari tad,ja naudinu nevajadzetu...Otra pusite pietiekosi pelna,citi ienakumi utt?

30.08.2011 01:23 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Surikat es jau ar mineju par savu biznesinju :-D :-D :-D
jā domāju ka tas būtu labākais veids kā sevi nodarbināt un gūt no tā prieku un ienākumus :-)
30.08.2011 12:52 |

Reitings 1720
Noteikti strādātu! Kaut vai, lai pati varētu nopirkt sev pašu nepieciešamāko. Nekad īsti neesmu mācējusi pieņemt naudu no citiem.
30.08.2011 13:15 |

10 gadi
Reitings 3122
Noteikti nevareetu dziivot bez darba. Straadaaju jau no 18 gadu vecuma un ilgaakais paartraukums no darba man ir bijusas kaadas 3 nedeeljas, kad esmu bijusi atvalinaajumaa.
30.08.2011 13:17 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu redzi, es uzskatu, ka tas atkarigs no paša cilvēka, jo nekad nevar būt par daudz tās naudas :) respektīvi, vienmēr vajag būt tā, lai vēl mazliet mazliet pietrūktu līdz pilnībai, tad vienmērm vajadzēs tiekties pēc tās, un nekad cilvēks neapstāsties ar teikumu - nu viss, tgd sēdēšu, neko nedarīšu viss mums ir. :) (es to domāju ne tikai par naudu). Un tad laikam sanāk, ka Tu neesi viens no tiem cilvēkiem, kam pietiek ar to, kas ir un tas ir apsveicami! :) Es nekad nespētu sēdēt mājās un paļauties tikai uz vīru, tas būtu garlaicīgi un man vājprātā riebjas rutīna! Tapēc es sev esmu nolikusi daudz mērķus dzīvē, un izvēlējos mācīties medicīnu, jo tur ir nepārtraukta sevis attīstīšana, pilnveidošana, un nekad nevarēs būt tā, ka viss, esmu izdarijusi visu, ko varēju tgd atputisos, nē. :) Ja arī manam vīram peļņa būtu tāda, ka mums nekas netrūktu, taču vienmēr vajag padomāt, ka nekad nav pa daudz un pašam sevi vajag attistit (l) Bet es ari nenoniecinu cilvēkus, sievietes, kam labak patik variants ar neko nedarišanu :) Varbut kādai tiešām tuvāk sirdij ir bērnu audzināšana un kā saka - mājas pavarda sildisana, protams, ideāli, katram savs :) Un jā, man šķiet, ka vislabākais veids kā noturēt attiecibas ideālas ir tas, ka cilvēki var būt kopā, bet tomēr katrs dzivot mazliet savu privato dzivi, lai šķistu otram interesantāks, jāvirzās uz saviem mērķiem, jārealizē sevi :)
30.08.2011 13:36 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
vai, atvainojos, biju domajusi, ka man šķiet, ka esi cilvēks kas NEpietiek ar to, kas ir un vēlies būt kutībā un darbībā! (l)
30.08.2011 13:38 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Uz citu cilvēku rēķina noteikti nedzīvotu,manuprāt,pastāvīgiem ienākumiem jābūt kopš sāk studēt.

Bet,ja būtu sapelnījusi pietiekoši daudz naudas un iekrājumi ļautu nestrādāt -protams es to nedarītu, ceļotu pa pasauli cik ilgi vien finanses ļautu.

Mans mērķis manā nākotnes profesijā ir nestrādāt kādām ,bet lai citi strādā man(savs bizness).
30.08.2011 13:52 |

10 gadi
Reitings 1698
ja pēkšni tiktu pie lielās naudas, no sākuma kādu pusgadu braukātu pa pasauli - dievinu ceļot (l) un tad strādātu uz pusslodzi tādā darbā, kāds patīk :) (pa jebkādu naudu, ja tikai varētu tikt (l) ) un veltītu laiku hobijiem - mācītos valodas, dejotu (daru to arī tagad, bet gribētos, lai būtu vairāk laika, kuru tam veltīt) un darītu daudz ko citu (l)
30.08.2011 14:06 |

Reitings 180
Reģ: 14.07.2009
Domāju, ka strādātu bezrutīnas darbu. Kā jau citas te minēja- kaut ko tādu, kas aizrauj.
Bet no otras puses- iespējams, manī pamostos kāds cīnītājgariņš. Gribētu pati sev veidot karjeru, iet uz augšu, pierādīt, ka abi mēs varam būt veiksmīgi.
30.08.2011 14:19 |

Reitings 86
Reģ: 15.08.2011
Pilniigi noteikti straadatu, maajas neseedetu. Vienkarshi nespetu nosedet! Man taa ir arii tagad. Es straadaaju savu darbu, bet briivdienaas straadaaju briivpraatiigo darbu. Darbu, par ko es nesanemu nekaadu atalgojumu, darbu, kas man loti patiik. Straadaaju jomaa, kas man loti interesee. Taadaa veidaa es dziivoju un straadaju jau vairaak par gadu. Ideaali buut, ja mans sirds darbs buutu arii mans algas darbs. Bet gan jau kaadreiz naakotnee taa buus :-)
30.08.2011 15:02 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Pievienojos _Queen_ viedoklim. Viena lieta, ja es pati sapelnu pietiekami daudz naudas un varu tērēt, kā to vēlos un pati sev nosaku dienaskārtību, bet pavisam kas cits - dzīvot uz otra rēķina un būt nemitīgi atkarīgai no otra labvēlības. Piemēram, pēc katra strīda domāt - saņemšu savu dienasnaudu vai ne :-D Un ja nu vispār izraksta mani no mājasgrāmatas? :-D :-D Staigā tad nu kā pa slidenu laipu, viens neveikls solis un esi uz pakaļas...Nu nē!
30.08.2011 15:12 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
pašlaik strādāju,jo naudiņu vajag.
Bet es nekad mūžā nevarētu iedomāties sēdēt mājās,adīt zeķes un gatavot vīrietim ēst ,depresijaa taa var ieslīgt :D man patīk darboties,nevaru nosēdēt :)
30.08.2011 15:16 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ja man tā būtu,tad noteikti ietu visādos kursos,kuri interesē,iemācītos daudz ko jaunu. nē,diez vai es ietu ,tad strādāt par 300ls veikalā no 8-22. drīzāk izveidotu savu mazo firmiņu un tur darbotos.
30.08.2011 16:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)