Nopietni par nopietno.Tēviem.

Reitings 33
Reģ: 29.01.2009

čau!

Jau ļoti ilgi galvā risinot savas attiecības ar tēvu un tā peripetijas, galvā tinu dažādus citu sieviešu stāstus par attiecībām ar saviem tēviem (kurus parasti klausījos, kad mani mierināja, ka neesmu vienīgā, kurai ar savu īsti neštimmē)

Gribēju zināt jūsu pieredzi jūsu attiecībās ar saviem tēviem.

Mana mamma saka, ka mēs ar tēvu esot kā 2 ūdens lāses, raksturs mums esot ļoti līdzīgs - ātri aizsvilstamies, ātri un daudz dusmojamies, esam dikti mērķtiecīgi utt. utt. No malas man ar liekas, ka tā varētu būt. Bet kā tad tas nākas, ka man nekad mūžā nav bijis ar viņu tāds normāls vai draudzīgs kontakts? Mēs dzīvoajm vienā mājā, bet ejam garām viens otram kā divi svešinieki. Pat klusuma brīžos man ir tā neērtā sajūta kā ar svešiniekiem ''Akdievs, ko lai saka, ko lai tagad saka, lai nebūtu klusums, kaut kas jārunā'', bet īsti par ko runāt nav.

Skatos un priecājos, cik viņiem labi ar manu brāli aizgāja draudzība. Nu labi - nosacīti priecājos. Patiesībā dusmojos, vai es kāds citplanētietis, ka ne ar mani parunāt, ne laiku pavadīt kopā var un tā kopš pašas agras bērnības.

Kā tas ir, kad ar savu tēvu var daudz ko pārrunāt, arī privātas lietas? Vai kopā pavadīt laiku? Vai samīļot? Vai griezties, kad skumji? Kā?

30.08.2011 01:10 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Tieši tādas pašas kā Gemini..

Runājot par to altāri, zinu, ka mani visi tēva puses radi apēdīs bez sāls, kad paziņošu, kad gribu, lai pie altāra mani ved brālis. Nespēju iedomāties sevi pie rokas šim cilvēkam un izlikties cilvēku priekšā.. nē, paldies! Brālis man ir zelta cilvēks un viņam arī būs šis gods (l)
30.08.2011 11:04 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Es esmu 100% tēta meita, lai gan ar mammu arī attiecības labas, bet tētis ir mans ideāls!Tiešām ideāls, daudzi saka, ka tādēļ man arī ir tik grūti sev džeku pastāvīgu atrast, jo es visiem atrodu kur piekasīties, un neviens nav gana labs!Tā teikt- meklēju līdzīgu tētim!Vienīgais biki krīt uz nerviem, ka pārlieku mani uzskata par mazu bērnu- zvanās visulaiku, prasa, kur iešu, ko darīšu, klāj man gultu, bezmaz maizi nogriež :-D nu tas tā kā biki pa traku, bet kopumā viss ideāli!
30.08.2011 11:10 |

Reitings 4718
Kādas ir manas attiecības ar tēvu? Man ir sasodīti grūti atbildēt uz šo jautājumu.
Vairākus gadus nesatikāmies, nesarunājāmies. Tagad jau gandrīz divus gadus - satiekamies un uzturam labas attiecības. Tas nebūtu noticis, ja vien mans draugs nebūtu viņa kaimiņš.
Nekad mūžā viņam nespēšu piedod to, ko mums ir nodarījis.

Pat nezinu vai gribētu, lai viņš mani kādreiz vestu pie altāra. Uz kāzām būs uzaicināts, bet domāju, ka pie altāra mani vedīs brālis :-)
30.08.2011 11:22 |

Reitings 4718
skaidrojums maniem vārdiem "labas attiecības" (aizmirsu pierakstīt). Bieži vien no manas puses tās ir aiz pieklājības, cenšos būt pieklājīga un smaidīga, bet iekšā viss griežās un sāp.
Un no malas izskatās pēc labām attiecībām.
30.08.2011 11:24 |

Reitings 120
Reģ: 25.08.2010
Priecājies, ka tev vismaz blakus ir tētis ar kuru jebkurā laikā vari mēģināt uzlabot attiecības. Varbūt jums vajag atrast kādu kopīgu interesi un uztaisīt tēva-meitas dienu. Piemēram aizbraukt Rīgā uz Go Planet (ja tur vēl tāds ir) :-D
Es jau ar tēvu nedzīvoju kopā kopš 4,5 gadu vecuma. Esam pāris reizes tikušies un mums ir daudz kopīgu interešu, bet šaubos vai viņš tā īsti mani uzskata par savu meitu. Drīzāk kā lieku slogu. Pat tiesā par alimentiem viņš mani apmeloja un nevēlējās neko maksāt, kaut nauda viņam ir. Šķiet, ka viņa tagadējai sievai es rūpu daudz vairāk. :-/
30.08.2011 12:33 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es ar savu tēvu abi esam spītīgi mežāži:D Dažreiz skarbi, tieši un ātri apvainojamies:D Man vairāk saskan ar mammu, viņai stāstu visu, tēvam - nu tā tikai vispārīgas lietas, jo ir daudz mani sāpinājis, sāpinot mammu arī mani līdz ar to sāpināja:(
Lai gan atbalstu no viņa esmu jutusi, arī tagad, kad plānoju šķirties no drauga, viņš mani uzmundrina, sakot, ka viņi ar mammu man vienmēr palīdzēs un atbalstīs lai vai cik attiecības man izjuktu:)
30.08.2011 12:58 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Skatos uz savu draudzeņu attiecībām ar tēviem un priecājos,tur iet vaļā jociņi un jautrība un var redzēt cik tētim ļoti nozīmē viņa meita.Man tā nav.Man ar tēti nav izveidojušās tuvas attiecības,tāpēc,ka viņam ir problēmas,kas ietekmē mūsu ģimenes dzīvi.Visvairāk viņš mūsu ģimenē kontaktējas ar mammu,jo mamma ir viņa balsts,ar māsu,jo viņa ir mazā princesīte,es ģimenē bez maz vai neesmu,kad viņš dzīvoja lv un dzīvoja ar mums tad mēs vispār nesarunājāmies..tik daudz tikai cik..čau..ēdīsi?...iedosi naudu?..kā iet?..normāli...kaut kā tā..nezinu kāpēc viņš ar mani bez maz vai nerunā..iespējams tāpēc,ka pats ģimenē nav audzināts..it kā viņš ir tāds mīlošs,gādīgs..bet es to nekad neizjūtu,ļoti reti,kad viņš mani ir apskāvis,sabučojis...varbūt uzskata,ka pieaugušai meitai to nevajag...runāt arī neprot...nu bēdīgi,bet tur neko nevar izdarīt...vieglāk ir,tagad,kad viņš ir uk,mēs dzīvojam trijatā un ir baigi labi...nemaz nezinu ar kādām emocijām viņu sagaidīšu ciemos...
Tavā gadījumā tētim ir vieglāk kontaktēties ar dēlu..man jau liekas,ka reti kurš tēvs var būt patiešām labs tēvs meitai..te vienkārši vajag citu pieeju..protams svarīgi arī tas,kā pat ir audzināts ģimenē vai tieši otrādi nav audzināts...
30.08.2011 13:11 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
man ar tēti bija labākas attiecības nekā viņam ar māsu.kā teikt-mani vairāk lutināja un mīlēja.
30.08.2011 13:27 |

Reitings 14
attiecības ir ļoti sarežģītas, nav tuvības, man nav pieņemams viņa dzīves veids, tas, kā viņš ir izturējies pret mammu, mani un brāli, kā tagad izturās pret pusbrāli, un nu jau pametis arī pusmāsu ar mammu, pusmāsa man 18g jaunāka. es viņu nemīlu, un nedomāju, ka viņš ir spējīgs mīlēt, vismaz tādā nozīmē, kā es to saprotu. divkosība un liekulība ir vārdi ar kuriem var raksturot viņu

smaga tēma, vienvārdsakot
30.08.2011 21:21 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Ljoti tuvas attieciibas ar teevu, varu ar vinju runaat par visu, viirieshus ieskaitot! Vinji abi ar mammu ir mani labaakie draugi (l)
31.08.2011 05:23 |

Reitings 5709
Ārprāts, es nespēju iedomāties, kā var būt tādas domas par sev TIK tuvu cilvēku! Tiešām nespēju. :-|
Manā dzīvē tēva nekad nav bijis, jo viņš agri atstāja šo pasauli, taču, ak, es tik ļoti daudz reižu esmu sapņos ar viņu runājusi... manuprāt, ir tik neloģiski nejust tuvību ar pašiem saviem tuvākajiem cilvēkiem. :-|
31.08.2011 05:56 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ir biologiskais teevs, un ir tas teevs, kas audzina, rupejas - tie var but apvienoti vienaa persona, bet var ari nebut.
31.08.2011 09:59 |

Reitings 4718
Salomé, arī par tuvāko cilvēku var tā teikt, ja viņš ir ļoti darījis pāri ģimenei, bērniem.
Es te varētu veselu lapu aizņemt ar visiem viņa pāri darījumiem, ja vajadzētu.
31.08.2011 10:27 |

Reitings 5709
Jordana, arī to man ir grūti saprast.
31.08.2011 10:37 |

Reitings 4718
Salomē, to ka tēvs ir spējīgs nodarīt pāri saviem bērniem un bērnu mātei? Vai arī to, ka es to nespēju piedot?
31.08.2011 10:43 |

Reitings 5709
To, ka tuvie cilvēki viens otru sāpina un bieži vien - pat ļoti apzināti. Tā tam nebūtu jābūt. :-|
31.08.2011 10:46 |

Reitings 4718
Bet diemžēl tā notiek un cilvēki ir spējīgi sāpināt savus mīļos :-/
31.08.2011 10:47 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Pusaudžu gados es pret savu tēti biju vairāk atturīga un neko daudz viņam nestāstiju. Bet tagad kad esmu jau liela :D man ar tēti ir foršas attiecības! Lai kāda es arī reizēm nebūtu, viņš vienmēr mani mīl un gādā! To es gan redzu, gan jūtu no viņa puses! Patiesībā, es nemaz negribētu sev citu tēvu un lai cik tur kādam arī nav "pats kolosālākais utt", es esmu lepna par savu tēti, man viņš ir vienīgais un es ziņu, ka es esmu viņa mazā meitiņa! :) Protams, arī mums ir savi strīdi un domstarpības, katrs esam ar savu raksturu un dzīves uztveri, bet viņš man dzīvē ir devis visu ko man vajag! (Un tas nenozīmē uzreiz tikai materiālās vērtības)
31.08.2011 10:47 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Teevam, tapat ka mammai jarupejas par bernu un citiem gimenes locekliem, un ari citiem gimenes locekliem jarupejas par abiem vecakiem. Diemzel ne visi to ta dara.
31.08.2011 10:48 |

Reitings 5709
Tāpat kā vīriešiem nav jāsēž sieviešu portālos, ne tā, Man? (t)
31.08.2011 10:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)