Nē, man ir pietiekoši daudz brīvdienu, tādēļ nejūtu vajadzību pēc papildus atpūtas. Simulētu slimošanu pieļautu tikai tad, ja būtu ļoti pamatots iemesls neierasties darbā un citādā veidā brīvu nevarētu dabūt.
es esmu darbaholiķis, pat tad kad knapi turos uz kājām man vajag atvilkties uz darbu, lai mani kāds pēc 10 min aizdzītu uz māju! :-D pa šiem nostrādātiem gadiem nevienu reizi neesmu bastojusi darbu
jā :D
ko darīt, ja tev riktīgi vajag nedēļu brīvu, bet nevar dabūt? :D a man kkā vienalga, neesmu tik neaizstājama, lai manā vietā kāds nepastrādātu drusciņ vairāk. es uz tā rēķina vnk saņemu mazāku algu.
oj šitā ir mana problēma! NEKAD! un man tas reāli tracina (e)
laikam no skolas laikiem, vecāki veda uz skolu pat tad kad biju slima kā suns :D
un tagad ar darbu tas pats - esmu nākusi uz darbu slima, šmigaina, neizgulējusies.
Neesmu bastojusi darbu, izliekoties, ka esmu slima. Bet pāris reizes esmu atprasījusies no darba, jo ārā bija slidens. Un reizēm es savu prombūtni darba laikā priekšniecei skaidroju ar to, ka ēdu konfektes citā kabinetā. Pilnīgi nopietni!