Matu maska.

Reitings 82
Reģ: 29.01.2009

Sveikas. Man mazins krenkis ir par matu masku. Vienmer un ar visam man sanak ta,kad ielieku,izskaloju un mati paliek smagi,nespodri un izskatas,ka taukaini. Sanak,kad nav izskalojusies. Bet skaloju veselas 5 minutes,izzhust un paliek neforsi. Padomaju,varbut maska vainiga. Panemu citu-tas pats. Vel citu,atkal tas pats. Kas varetu but pie vainas. Nemacesana lietot matu masku? Nelieku daudz,tik pat cik sampumu un kondicionieri. Man ta ir muziga problema. Ka vinu lietot,lai nepaliet tadi ka taukaini,smagi?

29.08.2011 00:33 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
neliya - tad jau snaāk, ka šampūns un kondicionieris 2 vienā tikai "atver" matus, un "aizver"!
:-D
Kaut kuur jau biju dzirdējusi, ka "2 vienā" īstī labi nav matiem.. esot jāpērk atsevišķi šampūns/kondicionieris/maska.. :-)
30.08.2011 20:07 |

Reitings 164
Reģ: 16.04.2011
2-1 domaati celjoshanai,ikdienaa nav vēlami..
es dazhreiz daru tā,kad leitoju masku,pēc tam leave-in kondicionieri....bet taa daru saliidzinoshi nesen....jo shiti fīču nezināju
30.08.2011 20:11 |

Reitings 69
Reģ: 24.08.2011
nē tā jau nav...
īsti nesaprotu, kas tur ar to 2 vienā :(

reāli šampūns attīra matus, tam ir sārmaina vide un tas atver matu kutikulu
liekot masku pēc šampūna tā tiek dziļāk matā un to uzlabo, pabaro utt
un kondicionieris atkal arī dod matiem daudz labumus + aiztaisa matu kutikulu (virsējo kārtu), lai tie visi labumi ko devusi maska paliek iekšā :P
nu tā vismaz Paul Mitchell kosmētika ir izveidota par citām neko nemāku teikt! :-)
01.09.2011 18:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)