Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ģimenes ārsts Rīgā!

 
Reitings 44
Reģ: 21.05.2011

Sveikas! :-) Vēlos no savas ģimenes ārstes pāriet pie cita, Rīgā, jo te ir skola utt., un nav jēgas braukāt uz laukiem, pie sava ārsta. + mana ārste nav saprotoša, neņem vērā manu sacīto. Vēlos līdz septembra sākumam iegūt vidusskolā sportā gada atbrīvojumu. Bet mana ģimenes ārste teica, ka jāiziet pārbaudes, jāuzstāda diagnoze, ja ir, un tad tikai var skatīties dot atbrīvojumu, vai arī nē. Nu labi, es to saprotu, bet jūlija beigās man piemeklēja veselības kaites. Augusta sākumā man bija iespēja labot skolā sportu, jo bija nesekmīgs. Jūlija beigās uzreiz gāju pie ārstes, noskaidrot, kas man īsti ir bijis, un pateicu, ka augustā man ir jālabo sports, bet nezinu vai tas man ir pa spēkam. Un viņa man uzrakstīja zīmi, ka es nevaru labot sportu. Pamatdiagnozē uzrakstīja: somatoformā veģetātīvā distonija; reaktīvas artropātijas. Zinu, varbūt nav tik briesmīgas pamatslimības, lai uzreiz dotu to atbrīvojumu, bet es katru dienu jūtos draņķīgi, katru dienu jūtu diskomfortu ap sirdi, un māte man teica, ka tas neesot normāli, un viņa arī uzskata, ka man ir nepieciešama zīme uz šo gadu. Savā dzīvesvietā uztaisīju kardiogrammu, ārste pateica, ka ritms bišķi pieklibo, un sūtīja uz Rīgu (EHO-EKG), tur pateica, ka viss labi esot. Un sūta mani tagad pie neirologa un doplerogrāfa. Zvanīju pieteikties, protams ir rindas un jāgaida. Tuvojas septembris, skola... Un nezinu ko darīt ar sportu. Ja neiešu - nebūs atzīmes. Ja apmeklēšu - ģībšu nost un atkal virsū veselības traucējumi. Piedodiet, ka tik gari sanāca, bet es nu tiešām jūtos slikti. Iesakiet man tomēr, ko darīt. Un ja varat, ieskaiet kādu normālu, saprotošu ģim.ārsti Rīgā! Pati dzīvojos Torņakalnā... :-/

27.08.2011 19:28 |
 
Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Āgenskalnā, Mārupes ielā ir daktere Zane Zitmane. Telefona numurs ģimenes ārstu praksei ir laikam 67626602. Manuprāt, kolosāla ģimenes ārste.
27.08.2011 19:44 |
 
Reitings 1083
Reģ: 11.09.2009
Veselības Centrā 4 [Krišjāņa Barona ielā] ir ģimenes ārste daktere Ceriņa. Tiešām varu ieteikt, var dabūt vajadzīgās izziņas, nosūtījumus un vispār strādā ātri, var tikt gandrīz katru dienu, tikai jāiet uz vietas un jāgaida dzīvajā rindā kamēr paies tie, kuri pierakstījušies ;-)
27.08.2011 20:10 |
 
Reitings 44
Reģ: 21.05.2011
Paldies! (l)
27.08.2011 21:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits