Finlandija vai Absolūts. Bet ņemot vērā, ka bolē (ja pareizi atceros) gāž klāt visu pēc kārtas, tad galvas sāpes lielākai daļai dzērāju tik un tā draud :D Līdz ar to - gan jau ka arī Trīsgraudnieka klātbūtni tajā neviens nepamanīs :D :D :D
puķu metiene, tas Zeļonaja Marka ir arī tādā zaļā pudelē? Vienreiz dzirdēju,kaut kas teica,ka esot labs. Sarakstīšu šitos šņabjus uz lapiņas un tad iešu uz veikalu meklēt. :D
Carmela, hmm, es zināju kaut kādu savādāku, zaļā pudelē un man likās,ka tam nosaukums arī iz Zeļonaja Marka.
Labi, laikam jādodas šņabja sirojumos. (s)
Jā, tas zaļajā pudelē, Vodka, ir labs. ;-)
LV šņabīši nav pārāk labi, Arsenič vienīgi vēl kaut cik ok ir, bet ir gadījies, ka no 3graudnieka galva nesāp un slikti nav, bet no kkāda labā paliek slikti. :-D Tā kā tas tā nosacīti. Bet, protams, no labā gala mazāka iespēja, ka būs nākamajā diena mokas. :-D
Late, jā, bolei vajag dzirkstošo. Es arī nepasen taisīju, biju aizmirsusi šampīti un nebija tas, dabūju skriet uz veikalu pakaļ, jo pilnīgi jutās,ka kkas pietrūkst tai bolei.
Pa manam, šampis ir viena no galvenajām sastāvdaļām, parējo var saliet kas nu ir bāriņā. :D