Nav obligāti "90-60-90" vai augums virs 180cm. Obligāta vismaz pilngadība, mērenas ambīcijas, vēlme strādāt uz rezultātu. Jāmīl ūdens.* Nav saistība ar xxx/hardcore lietām.
Sarunas, protams, ir jaukas:) Joprojām-man vajadzīga gudrība:) Jo- tā var radīt kādu iespēju (lai gan man pamazām sāk likties, ka te ir pārtikušas un bagātas daiļavas- kurām "otrās puses" rullē 3 darbos vai "kruķī ģēlas", bet pašas tērējam viņu sapelnīto/varbūt kā kļūdos?)...
Nu jā, tērējot naudu uz ievestām precēm/pakalpojumiem - tas ir darīt bagātākus tur ārzemju īpašniekus. Mans piedāvājums kopējiem spēkiem darīt pretējo- patukšot viņu kabatas ;)
Varbūt noprecizēšu savu iepriekšējo atbildi - man 3 gados mērķis ir panākt, ka lietā apgrozījums ir 1000 000 latu (reāli, saku to ar ambīcijām). Bet pirmajā klātienes tikšanās reizē modelei varēšu kādu summu iedot, lai piepirktu kādus aksesuārus.
patiesībā es nepiekrītu meitenēm, kas saka, ka ideja diezgan dīvaina/negūs peļņu. nevar jau zināt pagaidām, vai gūs, vai nē. viss var notikt! kāpēc esat tik pesimistiskas?? :-|
Tur jau tā lieta- ka trakas idejas ir "nišas" iespējamais produkts. Un gandrīz jāpiekrīt- pesimisms ir latviešu otrā daba (vismaz ja spriežam pēc aktivitātes internetā).