Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vai un kā pielikt punktu?

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011

Sveikas!

Nesen jau pukstēju par savu vārda dienu un puiša neizdarību... Bet nu jau 3 dienas vispār nerunājam viens ar otru un man patiešām ir vienalga!

Lieta tāda, dzīvojam kopā gadu. Kad sākām kopdzīvi tad arī sākās kašķi, jo puisim izrādās ir baigās kredītsaistības par kurām nezināju, principā 2/3 no algas aiziet kredītos. Pats visu mūžu strādājis tikai bankās, piedzen parādus :D Un kad pārvācos, tad izrunājām visu par maksājumiem, bet ar laiku viņš to naudu no manis vairāk un vairāk prasīja. Tad iegrābās ātrajos kredītos, tagad reizēm ir tā, ka nostāda mani 2 dienas pēc viņa algas fakta priekšā - ir palikuši 5 ls, un viņam pārtikai naudas nav. Sajūta, ka ar to cilvēku vispār nevar rēķināties.

Pirkām mašīnu, viņš ielika 800 ls, es paņēmu kredītu, jo viņam jau vairs neviens nedod. Tad šis paziņoja, ka rakstīs uz viņa vārda, jo mazums paceļu galvu un aizeju ar visu mašīnu, lai gan kad ņēmu kredītu bija cita runa, to viņš man paziņoja jau esot csdd. Protams, vienalga uzrakstīja uz mani.

Tagad viņš mani apvaino, ka es viņam kaut ko darot aiz muguras, bet necelšot jau augšā. Kad saku, ka nedrīkst apvainot un nepaskaidrot, šis pagriežās un aizbrauc uz visu vakaru pie draugiem. Aizbraucam pie viņa mammas uz Talsiem, aizbrauc vakarā dzert ar draugiem, mani neņem līdz, nākošajā dienā atkal tjipa uz 30 min pie drauga, atbrauc tik pēc 7h, un vsjo braucam uz Rīgu. Jēga man ir bijusi braukt un skatīties tv, jo es tur neko nezinu... un tās lietas atkārtojas un atkārtojas. Bet viņš nesaprot, dusmojas, burkšķ.

Uz svētkiem mani neapsveic, manas dāvanas nomet. Pasaka, ka vienmēr gribu pa savam, nekad neko nedaru kā viņš grib. Bet es cenšos, taisu ēst vienmēr, māju iztīru, rūpējos, domāju kas un kā viņam. Un vienkārši nenovērtē neko.

Ok, neesmu arī zelts. To saprotu, cenšos, piedomāju. Bet, kurā brīdī pateikt STOP? Vai ir vērts runāt jau reizi 17 par tām pašām lietām? Es brīžiem domāju, ka būtu labāk aiziet, bet tad paliek žēl. Kā saņemties?

Vienreiz jau aizgāju, bet atnācu atpakaļ. Negribu tā raustīties turpu šurpu... Saprotu, ka nav sliktu cilvēku ir tikai nepiemēroti viens otram. Bail, ka pierunās palikt, atgriezties. Bail, no tiem strīdiem un emocijām aiziešanas brīdī, jo, protams, man arī ir sāpīgi, lai gan tagad, kad nerunājam, ir vienalga, kas jau daudz ko nozīmē.

26.08.2011 13:48 |

10 gadi
Reitings 6256
Reģ: 01.04.2009
Saprotu Tevi, man arī ir lielas problēmas attiecībās ar draugu. Es mājās daru VISU, viņš to nenovērtē, tikai pasaka, ka es varētu bēt tādā un tāda, lūk "kā tā tur meitene", ir ļoti augstas prasības pret mani, bet pats necenšas kko mainīt savā attieksmē. OK, mums strīdu par naudu nav, viņš pelna 3 reizes vairāk par mani, bet tam visam nāk līdzi viņa uzskats, ka ko es vispār pukstu, viņam taču ir nauda un meitenēm tāpat nauda ir galvenais, kas tās notur pie vīrieša. Es apvainojos, saku, ka tā nav, galvenais ir attieksme pret sievieti, bet viņš nesaprot. Karoč, galvenais, ka vecim ir nauda, izturēties drīkst pret sievieti vienalga kā.:( Mēs arī strīdamies katru dienu, esmu jau pieradusi pie asarām, nekā īpaši kopīga mums nav - pat atpūtā mums nesaskan - viņam patīk dzert ar čomiem, man vairāk kkāda kultūra, sakarīgi pasākumi. Es arī domāju šķirties, tikai pagaidām, man galīgi nav kur iet:(
Vakar pat - viņam bija dz.d., es pusdienu noņēmos ar mielasta gatavošanu, kūku nopirku, domāju iedzersim kopā šampi...bet viņš gluži kā parastā vakarā paēda manis uztaisīto, iekrita gultā ar čipsu paky un datoru un viss, vakars beidzās. Jutos vīlusies, es taču biju centusies sagādāt svētkus. Šitā ir bieži, kad kaut ko izdaru, nav labi, kad nedaru, tad ir pārmetumi:(
26.08.2011 13:58 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
Mežāze izlasīju tavu bēdu un atminējos, kā man pateica - kāpēc visas ir normālas, bet tu nē? un - tu jau esi labākā, bet es citas nezinu... skumji :(
26.08.2011 14:02 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
kad gadās sastrīdēties, neesam runājuši pat nedēļu, pat ne viena vārda. abi ietiepīgi, bet nu situācija kā tev domāju, ka ir par traku.
pēdējā laikā arī mans vīrietis prasa no manis īsti neiespējamo. liekas, ka viņam vienalga kā izskatos, galvenais, lai visu laiku šiverēju pa māju un kaut ko daru un viņam ir labi. tas nekas, ka arī es pēc darba jūtos nogurusi.
26.08.2011 14:10 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Nu fui kādi vīrieši. :-|
26.08.2011 14:10 |

10 gadi
Reitings 6256
Man pilnīgi pasaka, kādai man JĀBŪT - daudz jāpelna, jābūt aktīvai, jātusējas ar viņa draugiem, jābūt uzņēmīgai, ar modeles augumu. Kad pasaku, nu tad ej pie tādas, kura ir tāda- ideāla- tad man viņš atbild, nu it kā jau tu man arī patīc, bet ja tu būtu tāda un šitāda, tad gan mums attiecības uzlabotos, mēs nestrīdētos..Sanāk, ka man viņa mīlestība ir vēl speciāli jānopelna, visa vaina esot manī, ka pati strīdos un negribu būt "normāla", tāda, kā citas meitenes. Visi viņa draugi vēl viņu atbalsta uzkurina, sakot "tu jau tāds foršs čalis, izskatīgs, beidzis vairākas skolas, tev labs darbs, tu jau nu gan esi pelnījis ideālu sievieti", un tad nāk mājās un gruzī to man virsū. Es mācos un strādāju, bet man viņš pārmet, ka vajadzēja izvēlēties pelnošāko profesiju, jo visām tak jābūt veiksmīgām sievietēm, ķip business woman...Ai, ir tik grūti :(
26.08.2011 14:12 |

10 gadi
Reitings 6256
Domāju vispār iet prom, ja nav, tad nav, varbūt būšu laimīgāka viena. Jautājums tikai, kur lai iet, kojās atgriezties negribu, darbs un skola ir Rīgā, bet nevaru atļauties viena īrēt dzīvokli.
26.08.2011 14:15 |

Reitings 5709
Mežāze, bet tad jau sanāk, ka Tu šobrīd ar viņu kopā esi tikai dzīvesvietas dēļ?
26.08.2011 14:18 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Nevaru saprast, kas mani šādās situācijās ir vairāk žēl. Laikam jau sievietes, kas tik ļoti cenšas, ka sāk jau pārcensties.
Es saprotu situāciju, kad nav kur iet, bet vajag izskatīt visas iespējas, kaut atgriezties pie vecākiem, bet šitos pazemojumus, es nesaprotu.. Cik mazai pašcieņai ir jābūt. Es te daudz esmu lasījusi šos stāstus un tie ir katrs drausmīgāki par iepriekšējo.

Varbūt atšķirība ir raksturos, varbūt audzināšanā, bet es neļauju staigāt ar netīrām kurpēm pa tikko izmazgātu grīdu un pēc lieliem pūliņiem man no sejas var nolasīt, ka es gaidu attieksmi un pateicību. Jo visu, ko es daru, es bieži daru mūsu abu labā un man ir svarīgi, lai otrs to redz, tāpat es labprāt savam puisim atgadinu, ka ēdiens pats neuzvārās un drēbes skapī nepaliek tīras - to dara kāds cits (es vispār aizvien mazāk vīriešus sastopu, kas spētu sakopt paši savu teritoriju, tb mazgāt savas apenes un zeķes utt.)
Es te nemoralizēju vai necenšos izskatīties pēc kaut kādas Mis Perfektās, bet tiešām - kāpēc pārtikt no citu uzmanības drupačām, ja var atrast ko labāku?
26.08.2011 14:21 |

10 gadi
Reitings 6256
Sākumā, kad pārcēlos pie viņa, cerēju, ka viss būs labi, dzīvosim forši, bet diendienā esot kopā, problēmas padziļinājās. Es gribēju būt kopā mīlestības dēļ, bet tagad jūtas sāk izplēnēt, un jā, saista laikam vairs tikai dzīvesvieta, bet domāju iet prom un meklēt pati savu mitekli.
26.08.2011 14:21 |

Reitings 392
Es jau mēnesi esmu vienās asarās..draugs sarakstās ar citām,tiekās (s) teica,ka varu dzīvot,bet vai es būšu laimīga vienā mājā ar aukstu ledus gabalu ..bet es nevaru no viņā aiziet,tik ļoti esmu pieķērusies (l)tas ir tik grūti (s) Dzīvesvietas arī nav..
26.08.2011 14:22 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
mjā, smagi. arī man izvirza visādas prasības, bet par sevi saka, ka ir ideāls. esmu riebīga un runāju pretī, tiešām varbūt neesmu laba, bet es nespēju norīt to faktu, ka mani grib pārtaisīt.
26.08.2011 14:24 |

10 gadi
Reitings 6256
Nu bet es arī runāju pretī, klusībā jau to visu nepaciešu! Bet tad atkal pārmetums, ka es to vien mākot, kā kliegt, bet kā savādāk, ja man sāp???
Labprāt pārceltos pie vecākiem, bet viņi man 200 km attālumā.
26.08.2011 14:27 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
vienmēr var noīrēt kādu istabeli.
26.08.2011 14:27 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu tev ir divi varianti:
1. pienemt savu neveiksminieku tadu kads vins ir un turpinat stutet augsa materiali.
2. izskirties, kadu laiku pabimbat spilvena un dzivot talak bez vina.
26.08.2011 14:28 |

Reitings 7781
mezaze, bet ko tu gaidiji no vina(pec ta, ka iekrita gulta ar cipsu paku)????
26.08.2011 14:31 |

Reitings 7781
mezaze, bet ko tu gaidiji no vina(pec ta, ka iekrita gulta ar cipsu paku)????
26.08.2011 14:31 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Mežāze, man ir divi etapi: 1) brīdis, kad es tikai bļauju, 2) brīdis, kad es bļauju, sāku mest traukus pa gaisu vai vienkārši palieku nenormāli kauslīga.

Protams, te neviena vardarbību pret nabaga izmirstošo Latvijas vīriešu sugu neatbalsta, bet es pedagoģiskos nolūkos to mēdzu pielietot. (šis jau vairak humoram) :D
26.08.2011 14:33 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Es jums, mīļās meitenes, iesaku izlasīt grāmatu "Kāpēc vīrieši apprec maitas!". Nevajag tik ļoti izklāties savam vīrietim, skriet pakaļ un lūgties, ļaut sevi noniecināt un kāpt uz galvas, jo mīlat utt. Jo vairāk tā darīsiet, jo mazāk viņam būsiet nepieciešamas. Ejat savās darīšanās, pašas nezvaniet, neprasiet, sāciet dzīvot savu dzīvi, atrodiet vaļaspriekus, draudzenes. Parādiet, ka bez viņa jūs arī ļoti labi tiekat galā un ka jums ļoti labi klājas arī bez viņa - ka tas nav pasaules gals. Tas vecim uzreiz būs hei hei moments, kur viņa palika un kāpec vairs man nezvana, vai vairs neesmu vajadzīgs? un būs atpakaļ kā likts un cita attieksme arī un kļūsiet atkal interesantas.
Lai jums visām veicas! :-)
P.S. tas mans 'omes' monologs :-D
26.08.2011 14:33 |

10 gadi
Reitings 6256
agucīti, nu jā tā jau viņa dz.d.,var kaut vai ar čipšu paku gulēt, bet gribējās lai vairāk novērtē to, ka esmu centusies sagādāt svētkus.
26.08.2011 14:37 |

10 gadi
Reitings 6256
priori, nekad neesmu skrējusi pakaļ un lūgusies, tagad jau vispār zināma vienaldzība iestājusies.
Tad, kad ilgāk aizkavējos pilsētā, jau zvana man un sauc mājās, ka vakariņas jātaisa un viņš taču ir badā:D
A man viņš tāds kā mazs bērns, kuram vajag visu laiku uzmanību, ja nelikšos ne zinis, viņš nevis pats meklēs mani, bet pārmetīs, ka es viņu pametu un nezvanu.
26.08.2011 14:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits