Sveiki visiem!
Ar draugu kopaa esam 6 meeneshus, jau dziivojam kopaa. Sekss mums ir regulaari, gandriiz katru dienu, biezhi vien vairaakas reizes dienaa. Ir viena probleema, vinja loceklis biezhi vien nav pietiekoshi ciets. OK, saprotu, ka tas iepseejams ir deelj taa, ka sekss dazhreiz ir vairaakas reizes dienaa, bet peedeejaa laikaa ir taa, ka vinjsh atnaak maajaas un uzreiz grib seksu. Tad viss ir ok, bet veelaak vakaraa vinjsh grib atkal (es arii ;) ) bet vinjam vinjsh ir miiksts un nekas nespeeej vinju padariit cietu, pat vinjsh pats ne. Varbuut uz dazhaam sekundeem.
Ko es ar to visu gribu pateikt... Vinjsh speej beigt kaut vai tad, kad vinjam vinjsh ir miiksts, bet es, protams, ka nevaru... Un mani ljoti tas kaitina. Vispaar nepatiik palikt neapmierinaatai un ar pirkstiem un meeli nav tas. Dodu priekshroku loceklim.
Izklausaas, ka domaaju tikai par sevi, bet no otras puses vinjsh beidz bez probleemaam, tikai pasaka man sorry un viss... Es domaaju, ka ja vinjam nestaav, tad vinjam vajadzeetu visu paartraukt.
Kaa lai runaa par sho teemu ar vinju? Visi saka, ka paarmest neko shajaa zinjaa nedriikst. Man nav domu paarmest, bet vai runaashana paliidzees? Man jau shkjiet, ka te mums reaali ir seksuaala nesaderiiba un nekas nevar liidzeet... =/
Kaa juus domaajat?
Paldies!