Sveikas..
gribeeju izkratiit sirdi :'-(
pagaajushajaa wiikendaa uzzinaaju, ka esmu staavoklii, ko arii aarsts vakar apstiprinaaja. esmu apmeeram 4-5. nedeeljaa. vienmeer esmu veeleejusies beebiiti apmeeram 25 gadu vecumaa. un tagad sanaak taa, ka beebiitis buus apmeeram pus gadu liidz maniem 25. viss buutu skaisti, ja vien mans puisis nebuutu pret beebiiti. :'-( :'-( vieniigaa doma vinja galvaa ir, lai es taisu abortu. kopsh pazinjoju vinjam par gruutieniciibu visu laiku ir tikai viens temats par kuru paarunaajam un tas ir - kaapeec ´´mums´´ sho beernu nevajag.
pirms tam visu laiku runaaja par dziives plaaniem taa, it kaa jau buutu 30 gadus vecs, tagad saka, ka ir veel tikai beerns ( vinjam 22) kad beerninjsh piedzimtu peec apm. pus gada paliktu 24.
vinjam liekas, ka visa dziive ar beebiisha piedzimshanu beidzas, saka, ka nevares pabeigt skolu, tad varees visu muuzhu dariit kkaadu stulbu darbu.
kad vinjsh pateica jaunumus mammai vinja saaka raudaat, un ne jau no laimes un gandriiz uz reiz nolika klausuli.
viss, ko esmu liidz shim dzirdeejusi liek man domaat, ka taa ir mana vaina :'-( :-/