Naktsputns @ 26.11.2021 23:09Bet vispār es ceru, ka gadījumā, ja tie sertifikāti viņiem viltoti, tad karma dzīvē ierādīs īsto vietu.
Varbūt skan skarbi un ka mani baigi interesētu, kur citi tiek un netiek, bet likums ir un paliek likums. Spēles noteikumi visiem vieni. Ja persona(tuklāt publiski izrāda) lec augstāk par savu galvu un bravūrīgi gvelž muļķības, šiko un citus uzdkata par idiotiem, tad par to ir jāmaksā. Jāņem pie dziesmas un jāsoda.
Vispār, skatos neko daudz laikam nav iemācījusies. Sākumā nemaksāja nodoklus, tagad sludina Šlesera muļķības un iespējams tikusi pie viltus sertifikāta.
core @ 26.11.2021 21:30Jap
naurīts arī pa sporta zālēm, nesen vēl cikstēja ka nevar
Scandinavian @ 26.11.2021 22:04
Kas par meiteni no Tenerifes ceļojuma?
Šeit forumā aprunā tik daudz influenceres, bet cik interesanti, ka mums skauž tikai Didrihsones dzīve😄 aprunā arī, piemēram, Burku un NL Agritu, kāpēc par tām neviens nekliedz, ka mums skauž? Vai arī tā meitene, kas te tik pieminēta no Tenerifes ceļojuma😂
Naktsputns @ 26.11.2021 20:25Piekrītu, ka jāziņo attiecīgajām iestādēm, ja aizdomas par viltotu sertifikātu. Ja paņems pie dziesmas, varbūt tad pieklusīs ar bravūrību.
Bet nu es viņai nesekoju.
core @ 26.11.2021 10:08Nu re Elīna ies pie friziera tagad oficiāli. Loģiski , ka ir sertifikāts un ne jau vakcinēšanās
mollia @ 26.11.2021 13:29Sen neesmu šajā diskusijā rakstijusi jo pat vairs nesekoju Elinčikam kopš viņa "iestājās politikā". Ne lauku gars, ne paštonējošā pleķi Elinčiku nav pametuši, bet manuprat veikala sortiments gan palicis gaumīgāks. Tīri manas domas.
Tomēr nevaru nepateikt par to Elinčika ausi, kuru viņa visu laiku baksta un sudzas ka nedzīst ?