vivii @ 06.11.2021 23:04
Es drīzāk brīnos kā viņa nav paņemta pie dziesmas, ar visiem saviem fake kādā lidostā. Piemēram, Vācijā to ļoti stingri kontrolē, pati esmu redzējusi kā aiztur ielidojot no Turcijas un pārbauda čemodānus.
user119964 @ 06.11.2021 22:41Man kaut kā neiet kopā viņas taupīšana uz biļetēm un čīkstēšana par vārdu maiņas cenu ar viņas “chanel” jakām un “dior” somām… es nekad mūžā nevilktu tādus acīmredzamus pakaļdarinājumus. Arī oriģinālus par 3 štukām nepirktu. Es labāk tās 3 štukas ieguldu normālā, izplānotā ceļojumā, nevis otrādi - mugurā chanel, bet lido ar ryanair pa lēto. Pats skumjākais ir tas, ka tās mazās followeres viņu apbrīno - dumju, neizglītotu, izķēmotu lauku skuķi. Tomēr es arī viņā kaut ko apbrīnoju, un tas ir viņas tupums un neizglītotība.
vivii @ 06.11.2021 21:44
Varu iedomāties, ka viņa tāda sēž vakaros pie Naura gultas un prasās apgulties blakus ???
Un tas nav sarkasms, pati ir teikusi, ka Nauris neļauj gulēt blakus, ja viņa ir nozieķējusies ar paštonejošo ?
nav jau tik traki @ 06.11.2021 19:03
nu fck :D :D :D :D izcils kadrs :D :D
Viedokleniece @ 06.11.2021 21:26
Man arī patīk, tas ka visu laiku tiek slēpts, kur viņi brauc. Bez maz vai valsts noslēpums.?
nav jau tik traki @ 06.11.2021 21:14mani iespārda, ka jenotu pāris parasti slēpj, kur viņi brauc, it kā būtu tādā statusā, kā prezidents, un lai viņiem paparacci nesekotu, vai vēl trakāk, visādi killeri viņus meklētu.. omg, cik viņi ir skumjš pāris..
nav jau tik traki @ 06.11.2021 19:03
nu fck :D :D :D :D izcils kadrs :D :D
Vibe @ 06.11.2021 14:59https://failiem.lv/f/dwbswjaza
Jenotiene šodien uzzināja ko jaunu un izrādās, ka Anglija ir izstājusies no Eiropas savienības. Vai tu re kā!? ?
amaia @ 06.11.2021 17:26Ko viņa ir darījusi, lai samazinātu covid izplatību Latvijā un palielinātu vakcināciju, lai tagad dusmotos, ka laboratorijas ir noslogotas.
Reāli cilvēki naktīm strāda un testē, lai tādi idioti kā viņa var braukt uz ceļojumiem.