ganesha @ 15.10.2021 21:21Liekas, ka Agrita diezgan pietēlo, ka ir tagad baigi starojoša un laimīga savos story.
Kaut kā aizdomīgi..
BlondeBarbie @ 15.10.2021 21:21tev neviens neliek sekot. Runa par to ka simpātiska. Neviens neteica lai komentē saturu. :D
Aamelija @ 15.10.2021 17:22
Pie kura meistara/-iem Latvijā var dabūt šādas lūpas? Tur, kur esmu gājusi, tikai tie uz āru izvirzītie ''cīsiņi'', nezinu, kur veido šīs ne tik ļoti uz āru izvirzītās.
tev neviens neliek sekot. Runa par to ka simpātiska. Neviens neteica lai komentē saturu. :DWonder woman @ 15.10.2021 20:28
Ok Tad ,kas vēl tāds būtu īpašs šīs meitenes profilā,neskaitot,to ka meitene ir skaista?
Kur ir tā pievienotā vērtība?
Jo sekojot gudras personas profilam Es visdrīzāk,kaut ko iegūšu arī sev ,jaunas atzinas,info utt!
Bet ,kas ir tas ,ko var iegut no vienkarshi skaista ig account,kur meitene visas bildes vienkarshi pozē?
kur viņa ietekmē? Pajautāja un atbildēja:D viņai melot? :D neliek taču postus ar aprakstiem ka vajag neest utt. Nepārspīlē.Wonder woman @ 15.10.2021 20:33
Uz jautajumu,kā uztur sevi formā,meitene atbildēja,ka cenšas ēst mazāk!
Great vēl viena kurai iespejams ir kadi eshanas traucejumi,ietekmē arī citas mazas meitenes!Lielisks piemērs nenobriedušiem prātiem!
Scandinavian @ 15.10.2021 19:52
tas nav TIKAI. Tad jau var teikt, nu jā gudra, bet tas arī viss :D
Scandinavian @ 15.10.2021 19:52
tas nav TIKAI. Tad jau var teikt, nu jā gudra, bet tas arī viss :D
ganesha @ 15.10.2021 17:07
Kā tieši Sintai nav viegli gājis? Es atceros viņu pirms 10 gadiem.. Tāda iedomīga bitch bija. Maziņa, smalciņa. Kārās virsū aizņemtiem džekiem.
Tagad knapi atpazinu. Apvēlusies un nav vairāk simpātiska kā "jaunībā".
LaLo @ 15.10.2021 19:50Ja Alise M. visu laiku nerādītu savu pakaļu un nipeļus savienojumā ar kāsi, tad viņa būtu visnotaļ sakarīga intekmele. Šodienas storiji tiešām liek padomāt.
Ganesha, nezinu par to viņas posmu. Taču man tiešām kā mammai bija sāpīgi lasīt par viņas divām grūtniecībām
Ar ko vinji ir ipashi? To ka māte daba devusi skaistu seju un augumu ,tas arī viss!
BlondeBarbie @ 15.10.2021 16:58Šķiet ka būs jāpiekrīt tām kas šeit raksta, ka lielākā daļa salasījušās te neapmierinātas sievietes. ? iztēlojos jūs dzīvē bozhemoj :D
Pēc tā, kā viņu te noprezentēja, rodas iespaids, ka viņa ir no tām, kas pozicionējas kā dabīgā skaistuma meitene un operācijas/fillerus netaisa, tā ka diez vai ir jēga jautāt.
Amanda_Anna @ 15.10.2021 10:59Nē šī meitene tiešàm ļoti skaista. Sekoju jau vairāk kā piecus gadus. Nav nekādi mākslīgi sejas uzlabojumi viņai vajadzīgi.