Cutepie @ 14.01.2021 12:05Un smiekligakais ,ka tagad manis pieminesama atsakas ,jo izbrinijos , kaa taa , ka paspietiekama 33 gadiga sieviete dzivo ar vecakiem , nevis velas dibinat savu “mitekliti”..un panesaas?kada es atulba kada es neglita utt
nevar saprastShayk @ 14.01.2021 11:58Valdame izbalinajusi visus matus blondus, vai tas ir filtrs?
alaya @ 14.01.2021 10:52Cutiepie laikam atceros vēl no seniem laikiem, kad populārs bija ask.fm, sevi dēvēja par Elīna Mendos, kādreiz likās forša, skaista meiča, ja nemaldos izmācijās kaut ko saistībā ar policiju, bet, nu, tagad gan izskatās nekāda un šitā ļaut sevi noknābāt šajā forumā, meitēn, kur ir tava pašcieņa?
alaya @ 14.01.2021 10:52Cutiepie laikam atceros vēl no seniem laikiem, kad populārs bija ask.fm, sevi dēvēja par Elīna Mendos, kādreiz likās forša, skaista meiča, ja nemaldos izmācijās kaut ko saistībā ar policiju, bet, nu, tagad gan izskatās nekāda un šitā ļaut sevi noknābāt šajā forumā, meitēn, kur ir tava pašcieņa?
Paldies!❤️🎀Cutepie @ 14.01.2021 10:34Un visam lielajam “skaudejam” to jest, iesmejejam
Paśam iesaku atrast aev bagatu viru un nomierinaties! Jus esat visas idealas,jums sanaks!??
Blanche @ 14.01.2021 09:52
Nevienu tas neinteresē, kad to sapratīsi. Es pat to palagu nelasīšu, jau sākums garlaicīgs. Beidz sevi par apsmieklu pataisit, nekādas pašcieņas vispār nav?
Blanche @ 14.01.2021 09:52
Nevienu tas neinteresē, kad to sapratīsi. Es pat to palagu nelasīšu, jau sākums garlaicīgs. Beidz sevi par apsmieklu pataisit, nekādas pašcieņas vispār nav?
Cutepie @ 14.01.2021 09:48Labrit ,Gernarda,ho
Honho .. stop! ? saksim ar to,ka NU ES NETIECOS NE UZ KADU LUXX DZIVI nu? nu visvairak jau mani fascine tas damas,kuras ir ienemusas galva , ka es velos sevi “ierakstit” dargaja gala ..nu bac..galigi ne! Tapec es ari neveidoju instagram “eskortnieces” kontu ar 101 bildi ar restoraniem, viesnicam utt . Man ir gimeniskas bildes ar vecakiem, dzivniekiem, savu miloto , dabu,sevi..tas ir MANS instagrama konts un rur ea varu birinat ieksa ko vien es velos! Man nav nekada konkreta merkja lidzinaties kaut kadiem limeniem... tu mineji , ka es geebjos leti...ne nu ja ,man ir ari drebes no RDA un PEPCO VEIKALA un? Bet pedejs bildes man ir poparlapsas kazoki?,kuri ja ta runajot nu nav gan leti-skatoties kur un kadus pirkt :) bet ne pa to stasts! Gerbju to ko gribu!gan jaku pa 200 perku gan pa 2,50,ja patik!
Un tu te iesmurdeji par masinam... kad wow sasniegums 30 gados kredita masinu panemusi, ka tev jau no 2000..Tante,nomierinies??palasi diskusiju, ka jau mineju si ir mana 3. Masina . Pirma bija 19 gados?? ja no 18 var gut apliecubu!
Secinajums ir viens! Ta ka jau te meitene mineja..lielakajak “plutitajam” sava loga janoberz sakuma! Tad jaraksta aitu murgi.. +vel pa kaut kadam”pizdi dosamam” sukasanak, heuteriem, atsukasanam krumos...man ,ka pieaugusam cilvekam pat pretigi lasit tadus vardus.. jejbogu