Mercedesa @ 03.04.2020 20:10Tikko paskatījos Deimomes storijus, tik debīla, tik stulbs cilvēks.
Es laikam to nebiju pamanījusi ??
Ja kādam šķiet smieklīgi viņu youtube video, tad pilns rublis tur nav.
...
Dīvaini, ka pieaudzis vecis tik ļoti var aizkavēties attīstībā.
Ansītis @ 02.04.2020 16:28
Kad skatījos vakariņas četratā, tad viņš vēl kaut cik valdījās un atstāja normālu iespaidu, bet dzīvē viņš ir pilnīgs atsaldenis un viņa draugi tieši tādi paši.
Ja kādam šķiet smieklīgi viņu youtube video, tad pilns rublis tur nav.
Armands pēc skata jau izskatīgs, tikai ar mēsliem pilnu galvu. Dīvaini, ka pieaudzis vecis tik ļoti var aizkavēties attīstībā.
Bet pieņemsim visus tādi, kādi ir, vai ne? Idiotus arī jāmīl. Tikai kurš viņus mīl?
ko jus domajat par to armandu.j?
Ibmetīns @ 02.04.2020 14:56
Tikai nevajag sākt liet kaut kādu ūdeni par teksta izpratni, pati pateici skaidri un gaiši:
un kur marihuānai ir 426 ķīmiski savienojumi
Es nezinu kā tu saprati to, ko rakstīju, bet es vairāk par to, ka tā ir dabīga lieta, ko var izaudzēt katrs pats savā dārzā, tā tas bija domāts. Tas nav kā markas vai ripas, ko speciāli izveido.
lady1 @ 02.04.2020 13:22smieklīga jauniešu kompānija ar piedūrienu.
smieklīga jauniešu kompānija ar piedūrienu.visuzinu @ 02.04.2020 13:01runajot par tiem jaunajiem influenceriem. ko jus domajat par to armandu.j? esmu dzirdejusi ka vins ar daudziem puisiem ir darijis lietas. Tikai tads divains puika. neko nevar no viņa saprast. Kā ari ta parkere tāda divaina tur. man draugi redzeja ka tā parkere tur viena reizē roķenē ar armandu riktigi laida. Un tas niklvas ari tad divains. Ka ari , kas tur vel... divaiņu bars. Noskatījos tos vlogus un nesaprotu kas viņiem aitām tur galvā notiek
Ibmetīns @ 02.04.2020 12:45Blacke, kārtējo reizi izcēlies ar savu inteliģenci. Tiešām pamatskolā vairs elementāru ķīmiju nemāca?
Tas, ka marihuāna ir augs, nozīmē, ka tur ir ķīmiskie savienojumi? Losene, pat ūdens ir ķīmiskais savienojums :D
lady1 @ 02.04.2020 10:45Kādas ir jūsu domas par Mičules pēdējo instagram story, kur mācību grāmatā uzdots jautājums par marihuānu? Vai un kā jūs esat par to stāstījuši bērniem?