Neviens jums nav aizliedzis veidot tādu pašu vai līdzīgu biznesu.Tā ir neiespējamā misija. Lai veidotu biznesu ir vajadzīgi 2000-5000 eur "zināmiem" cilvēkiem, kas visu sakārtos. 8-)
kapec neinformejat Patērētaju aizsardzibas biroju?Kā variants. Varbūt kā pierādījumu var uzrādīt sarakstes IG par pirkumu, neapgalvoju, ka tas palīdzēs, bet varbūt var mēģināt.
Bet kāpēc tad viņa kā normāls cilvēks nevar komunicēt, ja ir kāda problēma? Bet ko negrib dzirdēt nedzird, nobloķē cilvēkus!
Bet tāpēc jau tā ir katra izvēle, kam sekot un kam nē- tāpat kā - kur pirkt drēbes, bet kur nepirkt.šeit nav izvēles, ir obligāti jānopērk kāds apģērba gabals no minētās Elīnas, nesaņemot nekādu darījumu apliecinošo dokumentu vai arī jaaizskaita nauda uz kādu Lietuvas kontu. Tad jāsagaida nekvalitatīva prece un jāmėģina to atgriezt atpakaļ pārdevējai, kam nav nekādas daļas, jo nekāda darījuma nav bijis. :-D:-D:-D
kolēģe pasūtija no Elīnas bikses,kuras atnāca reāli saplēstas!! Kolēģe rakstot Elīnai par iespēju atgriezt atpakaļ preci vai samainīt,viņai tika atbildēts,ka pati vainīgaIr aitas, ir cirpēji. Un jo vairāk cērpj, jo vairāk tās aitiņas sarodas.
kad saka tikko to visu biznesu nodokļus nemaksāja, iedeva 2000-5000 lielu kukuli cilvēkam un tas visu nokārtoja.]mmm, es arī gribētu tādu lupatu bodi, kuru tikko atverot, var pelnīt tik daudz, lai varētu samaksāt (un būtu vajadzība) tādu summu. :-D
Man bija ļoti tuva draudzene no Siluets veidotajām un viņi arī kad saka tikko to visu biznesu nodokļus nemaksāja, iedeva 2000-5000 lielu kukuli cilvēkam un tas visu nokārtoja.
viņa jau arī nedod kvīts čekusČeks ir laba lieta, bet, ja neprasa, tad tas tā arī paliek neizmantots.
parādījies jauns nīdejprofils/ trollisNē, patiesībā esmu šeit jau sen. Es jūs visas vēroju jau ilgi... Ilgi... Ilgi...