Lollipop - nedod, Dievs, kādai māmiņai trāpīties uz tādu auklīti kā Tevi.
Patiesība ir tāda, ka ir cilvēki, kuri nekad neauklēs par samaksu mazāku kā tie 2ls/stundā, bet katra māmiņa nosaka tādu cenu, kādu var atļauties un man jādomā, ka auklīti atrast var vienmēr, protams, varbūt izņēmums ir kaut kādas galīgi absurdas prasības pret niecīgu samaksu, tomēr šādi gadījumi ir reti.
Pati auklēju ~ gadu, saņēmu aptuveni 1ls/stundā, bet bieži vien sanāca kaut kas nedaudz pa virsu, tik sīkumaini neviens nerēķināja. Pati arī ēdu pie viņiem, reizēm arī gatavoju priekš bērna un sevis (bet man tas patīk, līdz ar to nebija iebildumu). Viss bija forši, kad bērns gulēja savas 2-3 stundas diendusu, varēju pa to laiku pati gulēt, vai skatīties TV, mācīties utt. Varēju ņemt arī berniņu līdzi, kad gāju pa savām darīšanām, vai arī paņemt pie sevis uz mājām, jo dzīvoju netālu no auklējamā mājām.
Jāsaka gan, ka tas bija radu bērniņš, līdz ar to vecāki zināja, ka var man uzticēties. Un, kad viņi meklēja auklīti, atsaucība bija tiešām liela.
Kad pēc krietna laika man piedāvāja arī paziņa pa vasaru pieskatīt savu mazulīti par 0.50ls/stundā - atteicos. Bet viņi ātri vien atrada citu auklīti, ir cilvēki, kuri arī par tādu samaksu ir gatavi strādāt.