neadekvāts psihopāts no Pļavniekiem

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Brīdinu: video noskatīšanās var reāli sabojāt omu...
http://www.partylife.lv/1073-neadekvatnyy-latysh-videoblogger-v-plyavniekah-pristaet-k-russkim-devushkam-oskorblyaet-prohozhih-i-kidaetsya-kirpichami-s-okna.html
Teksts gan diemžēl krievu valodā, bet nu neko darīt. Skatieties video.
Man vairāk komentāru nav. (t) Kā jums? Ko ar tādām dabas kļūdām var darīt? Psihenē neiebāzīs, cietumā ar' neliek, kamēr neko nav izdarījis un nav nevienu novācis. Tajā pat laikā reāli apdraud cilvēkus un viņu dzīvības.
06.02.2015 02:56 |

Reitings 19
Reģ: 06.02.2015
Saņemt kredītu SAFE

Aizdevuma piedāvājums starp privātpersonām faktiski eksistē, jo, ja es varētu smaidīt pēc vairākām ierakstu izmešu uz banku , man ir zināms no palīdzību draugulieliska dāma, kas man iedeva aizdevumu no 08.000 eiro bez jebkādiem sarežģījumiem . Tas ir atziņa, ka es padarītu šo liecību , lai augt savu klientu bāzi , kā arī palīdzēt tiem, kam ir finansiālas problēmas . Tātad, jūs, kas ir aizliegts banku , jūs, kas nepieciešams finansējums , lai jūsu personīgās rūpes , neuztraucieties Just to kontaktu ar Mr Rozalīna Petra , kuras adrese ir : [email protected]
06.02.2015 12:17 |

Reitings 19
Reģ: 06.02.2015
Saņemt kredītu SAFE

Aizdevuma piedāvājums starp privātpersonām faktiski eksistē, jo, ja es varētu smaidīt pēc vairākām ierakstu izmešu uz banku , man ir zināms no palīdzību draugulieliska dāma, kas man iedeva aizdevumu no 08.000 eiro bez jebkādiem sarežģījumiem . Tas ir atziņa, ka es padarītu šo liecību , lai augt savu klientu bāzi , kā arī palīdzēt tiem, kam ir finansiālas problēmas . Tātad, jūs, kas ir aizliegts banku , jūs, kas nepieciešams finansējums , lai jūsu personīgās rūpes , neuztraucieties Just to kontaktu ar Mr Rozalīna Petra , kuras adrese ir : [email protected]
06.02.2015 12:16 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Viņš ir pilngadīgs un piespiedu ārstēšanās notiks tikai tad, kad viņš kāda dzīvību apdraudēs.

Manuprāt, tā ķieģeļu mētāšana bija tiešākā dzīvības apdraudēšana! Ok, tur negāja garām cilvēks, bet VARĒJA. Un kas zina, varbūt nākamajam video viņš izdomās joka un sižeta pēc arī patiešām ar to ķieģeli kādam iemest.

Arī tā bērnu filmēšana man liekas slima.
06.02.2015 12:10 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Neesmu zinoša likumos, bet vai tik tiešām nav neviena paša pantiņa, par ko viņam piespriest kaut dajebko? Ķieģeļu mešana nav huligānisms un citu dzīvības apdraudējums? Vispār ir veids, kā cilvēku piespiedu kārtā iesēdināt psihenē ārstēšanai? Paši tak tur nedodas:-/
06.02.2015 12:06 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
P.S. Jā, sievietes varbūt no vienas puses žēl, ne viņa vainīga, kāds dēls piedzimis, bet viņa viņam laicīgi nav meklējusi palīdzību, acīmredzot.
Nu ir arī trakāki invalīdi māmiņām. Jādzīvo kā ir. Vienigi jamweklē labs ārsts, zāles+ sabiedrība un nodarbe tam pusim. ja to nedaris paliks tikai trakāk. Māte acīmredzot to nesaprot.
06.02.2015 12:01 |

Reitings 727
Reģ: 01.08.2014
Viņš ir pilngadīgs un piespiedu ārstēšanās notiks tikai tad, kad viņš kāda dzīvību apdraudēs. Bez viņa piekrišanas nekur ievietot viņu nevar. Vismaz vel nesen tāda bija kārtība. Māte viņu arī nevar piespiest, ja viņš nepiekrīt pats.
06.02.2015 11:59 |

Reitings 762
tas, ka viņš tos ķieģelus mētāja ASV vai UK jau būtu klasificēts kā kaut kāds huligānisms...asv pat pieļauju tas varētu arī zem kaut kāda slepkavības apakšpunkta, jo nedod Dievs kāds būtu gājis ārā no kāpņu telpas tajā brīdī un tas ķieģelis būtu pakritis 2m tālāk. Latvijā gaida kamēr kaut kas tiešām notiks, lai policija iesaistītos, daudzviet pasaulē tieši pretēji - mēģina novērst nelaimi. Nu nav riktīgs šitas čalis, tas taču pat muļķim skaidrs.
06.02.2015 11:58 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
P.S. Jā, sievietes varbūt no vienas puses žēl, ne viņa vainīga, kāds dēls piedzimis, bet viņa viņam laicīgi nav meklējusi palīdzību, acīmredzot.
06.02.2015 11:55 |

Reitings 1493
Ja lieto alko + ir viens bez sociāliem dzīviem kontaktiem un nav nodarbošanās tas tak tikai situaciju pasliktina.

Viņš ir pilngadīgais, var kaut sevi bendēt nost. Sociālajiem darbiniekiem tiesību jau nav nekādu (piem., bez atļaujas apmeklēt dzīvesvietā, ja nav piemērots kāds soc palīdzības veids - kuru, visticamāk, šī ģimene nav lūgusi), tikai pienākums palīdzēt, kolīdz šitādas sabiedrības pabiras sāk kaut ko pieprasīt...
Vot par to māti gan pilnīgi piekrītu. Bet, kā tas sižetā bija redzams, viņa jau ar viņu netiek galā! Pat nevarēja atraut no TV kamerām, šis viņu dzīvoklī atpakaļ iestūķēja.

Es laikam nolasītu normālu bariņu un ietu runāt ar to māti. Tam čalim, kā redzams, pie d*, ka tikai jebkāda uzmanība viņam tiek. Tai mātei tā arī pateikt, ka dzīves viņiem tai mājā nebūs, ja nedabūs dēliņu pie vietas un ārstēšanas.
06.02.2015 11:54 |

Reitings 727
Nu neko, plicists stāsta, ka par viņu zvana, ka viņš filmē, mētājas utt. Viņam liek sodus, sastāda protokolus. Viņš pats esot saucis policiju, ka viņam uzbrūk (kādam apnika viņa izgājieni). Kaut kādi sodi esot nomaksāti it kā, bet daļa nē. Lielakais, kas darīts - veiktas pārrunas ar viņu un māti.
06.02.2015 11:52 |

Reitings 1493
Tikko tik to otru sižetu noskatījos.
Nu tā jau ir pašvaldības policija, kam ir ierobežota kompetence. Vajag valsts policijā vērsties, jo kas tad ir administratīvais sods? Ok, caur VP noteikti arī neko dižu nepiespriedīs, varbūt kādus sabiedriskos darbus, bet, cik zinu un ja nejaucu, caur VP jau arī tikai var bīdīt to ievietošanu psihenē. Pārkāpumiem gan jābūt nopietnākiem, bet nu vismaz viņu arī kārtīgāk patirinātu. Lai iemet kaut īslaicīgajā izolatorā - vismaz uz 2 nedēļām cilvēkiem būs miers. Kā trobelis, tā lai atkal to pašu scenāriju.
06.02.2015 11:50 |

Reitings 942
Reģ: 04.11.2014
Tādas lietas netraucēti notikt var laikam tikai Latvijā. Piesieties mammām ar bērnu ratiņiem, nu tas ir vnk......
06.02.2015 11:48 |

Reitings 1814
omg, tikko paskatījos.
:(
Kapēc policija neko nedara? Ar tiem video nepietiek lai psihenē ieliktu?
06.02.2015 11:46 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
ātes - jā. Sociālie neko viņam nevarētu izdarīt, jo piespiedu kārtā taču pat pēdējo narkomānu nevar ne uz ko piespiest. Garīgi slimos arī pret paša vēlēšanos (kamēr kādu nenozūmē vai nav lietā iesaistīts) psihenē ievietot nedrīkst... Banānija, jopcik.
Nu man liekas ka psihiatriska uzskate cilvēks ir. Vai tad nevienu neinterese kā dzīo ko dara? Ja lieto alko + ir viens bez sociāliem dzīviem kontaktiem un nav nodarbošanās tas tak tikai situaciju pasliktina. Māte nesaprot ka jaatrod vinam kompānija un nodarbe? Labs ārst + zāles. Ir tak invalīdu biedrība, ir paralimpiskā komiteja tur lai meklē atbalstu.
06.02.2015 11:44 |

Reitings 979
Reģ: 03.01.2015
Video neskatīšos, bet ko pats policists saka?
06.02.2015 11:42 |

Reitings 727
Daya, sižetā ir teikts, ka par viņu ir iesniegumi, vismaz Ādažu pašvaldībā un nekas nemainās, pats policists sniedz interviju.
06.02.2015 11:39 |

Reitings 1493
Mātes un socu liela vaina.

Mātes - jā. Sociālie neko viņam nevarētu izdarīt, jo piespiedu kārtā taču pat pēdējo narkomānu nevar ne uz ko piespiest. Garīgi slimos arī pret paša vēlēšanos (kamēr kādu nenozūmē vai nav lietā iesaistīts) psihenē ievietot nedrīkst... Banānija, jopcik.
06.02.2015 11:39 |

Reitings 1493
Mani tomēr pārsteidz, ka cilvēki nezina savas tiesības.
Ja kaut viens nofilmētais (ok, visus sižetus nenoskatījos, jo tas vnk ir bezpriģels) viņam pateiktu "es nevēlos, ka mani filmē", par katru šo publicēto video varētu ierosināt lietu par personas privātuma aizskaršanu. Sevišķi, kur redzams, kādā mājā cilvēks ieiet (tātad tiek publicēta personas dzīvesvieta) vai kādas numurzīmes auto iekāpj. Vai, ka nepilngadīgus bērnus, zīdaiņus filmē bez vecāku piekrišanas, vai, kur tām acīmredzami nepilngadīgajām meitenēm izteica seksuāla rakstura komentārus.
Cik iesniegumu par viņu ir uzrakstīts policijā? Par viņa sīko huligānismu? Pierādījumu pilnīgi pietiek - paša filmēto video materiālu.

Mīlīte, izstāstiet lūdzu tai tantei par iespēju uzrakstīt policijā iesniegumu ar lūgumu aizliegt konkrētam ģimenes loceklim sev pietuvoties un kontaktēties. To piespriedīs tiesa ar rakstisku brīdinājumu, ja to pārkāps, iestāsies kriminālatbildība. Kopš pagājušā gada ir šāds aizsardzības mehānisms pieejams.
06.02.2015 11:37 |

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Bērnībā manā pagalmā arī tāds viens bija. Nāca pie mazajām meitenēm, sauca par smukajām, prasīja bučiņu utt. Reiz speciāli sakaitinājām, tad ar riteni mums dzinās pakaļ, slēpāmies kāpņu telpās.. tajā vecumā likās, ka pēdējā stundiņa klāt. Viņš dzīvoja ar savu māti, bet tā arī nebija īsti normāla, ja redzēja, ka kāds viņas dēlu apsmej, pati gāja virsū ar slotaskātu un trīsstāvīgiem vārdiem. Māti neesmu redzējusi, bet tas vīrietis vēl tagad staigā pa pilsētu, izskatās uz kādi 47 gadi, bet neviens viņam vairs nepievērš uzmanību un viņš arī nevienu vairs neaiztiek.
06.02.2015 11:17 |

Reitings 762
Gaidu, kad ziņās rakstīs par to, ka kādam ar ķieģeli trāpīts pa galvu, pirms policija sāks rīkoties.
06.02.2015 11:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits