Piesakies uz Cosmo seansu filmai "Lielais Getsbijs"!

09.05.2013

Gada gaidītākā filma ir klāt! Piesakies uz pirmizrādi un skaties filmu "Lielais Getsbijs" Cosmo stilā.

1922.gada pavasarī Ņujorkā, kur valda vaļīgas tikumības normas, dzirkstī džezs un noteicēji ir nelegālā alkohola karaļi, ierodas topošais rakstnieks Niks Karavejs. Dzenoties pēc sava amerikāņu sapņa, Niks apmetas kaimiņos noslēpumainam miljonāram Džejam Getsbijam, kurš mīl rīkot greznas viesības. Turpat netālu mīt arī Nika māsīca Dēzija ar savu vīru - aristokrātu Tomu Bjūkenanu. Tā Niks tiek ievilkts bagātnieku dzīvē, iepazīstot viņu ilūzijas, mīlestību un nodevību. Būdams liecinieks šajā pasaulē notiekošajam, viņš raksta stāstu par neiespējamu mīlestību, sekošanu sapņiem un neizsakāmu traģēdiju, kas atspoguļo moderno pasauli un tās tikumus.
Režisora Beza Lurmena ("Mulenrūža", "Romeo un Džuljeta") krāšņajā Frānsisa Skota Ficdžeralda romāna ekranizācijā, kas uzņemta 3D formātā, titullomu atveido Leonardo di Kaprio, viņam līdzās Kerija Maligana, Tobijs Magvairs, Džoels Edgertons un citi.

Lai pieteiktos uz filmas seansu, līdz 13. maija plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz [email protected] ar norādi "Piesakos Cosmopolitan kino seansam!". Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Filmas seanss norisināsies 16. maijā k/t Multikino (Rīga Plaza) plkst. 19:15. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

Komentāri [25]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Piekrītu, ka privilēģijām jābūt tikai abonentiem, t.sk. šiem kino apmeklējumiem. Citādi jau nav diža jēga būt tam abonentam...
16.05.2013 16:05 | saite | 3 atbildes | Atbildēt

+0
Gudrīte!
Un ja man gada beigās nav lieku Ls15? Tad jau sanāk, ka nafig vispār jālaiž apgrozībā žurnāls, lai tiek tikai abonentiem nevis tiem, kas grib pirkt.
20.05.2013 15:03 | saite

+0
Es neabonēju, nepērku un neraudu. Tieši jau ar privilēģijām piesaista abonentus. Ja privilēģiju nav (vai to ir dikti maz), tad pietiek vien ar pirkšanu.
22.05.2013 12:46 | saite

+0
Kardamons laikam nesaprot par ko iet runa :D Kā var vispār tā teikt- ".... vispār jālaiž apgrozībā žurnāls, lai tiek tikai abonentiem nevis tiem, kas grib pirkt"? Abonēšanai atšķirībā no pirkšanas ir mazas privilēģijas- 1) tev nav katru mēnesi jāskrien uz veikalu, lai iegādātos šo žurnālu 2) lētāk iznāk abonēt;3) pienākas dažādi bonusi, bet kā redzam, ne vienmēr (attiecas uz kino biļetēm ;)) Pirkt tu vari jebkad, kad vien vēlies. Patērētājam vienmēr ir izvēle: pirkt vai abonēt. Kā Cosmo piesaista savus klientus, tā ir viņu darīšana. Viņiem ir visas tiesības to darīt. Šoreiz viņi abonementus piesaistīja ar kino biļetēm, solot klientiem tos dāvināt katru mēnesi, bet nekā. Cosmo vajadzētu taisīt vairākus seansus, lai kino ietilpinātu visus nevis aizbildināties, ka nav vietas.
23.05.2013 13:25 | saite

+0
Paaldies, Cosmo.. :)
16.05.2013 10:02 | saite | Atbildēt

+0
Sveiks, Cosmo!
Esmu mazliet vīlusies... atkal... Varējāt jau uztaisīt seansu divos k/t. Vai tad nesolījāt abonamentiem kino biļetes vienreiz mēnesī pa velti visu abonamēšanas periodu, kaut vai tas būtu gads? Izskatās, ka solīts makā nekrīt. Žurnāls ir labs, bet abonēt nav tā vērts. Nekādas atšķirības šajā ziņā nav- abonēt vai pirkt, ja uz kino nevar tikt tāpat. Vien pāris mēnešu no gada abonamenta esmu ieguvusi ielūgumus. Nu ko.. abonamentu pagarināt netaisos pēc šādas rīcības.
14.05.2013 18:35 | saite | 6 atbildes | Atbildēt

+0
Man arī solīja to pašu.. Cerams, ka citi uz to vismaz neiekrīt.. solīja n-tos pasākumus, kino seansus un tā katru mēnesi :)
14.05.2013 20:01 | saite

+0
Man arī solīja, no 12x kādās 2 tikai neesmu dabūjusi ielūgumus, tāpēc Cosmo turpinu abonēt :) Tā ir laimes spēle!
14.05.2013 21:00 | saite

+0
Man nu jau gandrīz divu gadu laikā pirmo reizi nav paveicies, vienmēr līdz šim, kad laicīgi pieteicos, bija arī ielūgumi, tāpēc arī turpināšu abonēt ;) Starpcitu, abonējot pats žurnāls izmaksā lētāk nekā tad, kad pērk.
Un, dāmas, ja kāda ceturtdien netiek uz Cosmo seansu, bet ir tikusi pie ielūguma, tad ziniet, ka es ļoti labprāt uz šo filmu aizietu ;)
Lai baudāms kino!
14.05.2013 23:27 | saite

+0
Nākamreiz uz šo solījumu neiekritīšu. Slikta pieredze arī laba pieredze :) Atliek vien Cosmo nokaunēties. Jā, tā ir arī laimes spēle visos konkursos, bet šajā gadījumā runa ir par kaut ko citu. Teksts, ka "abonēšana dos priekšroku izlozē" ir nepatiesa informācija. Starp citu, kāpēc man uz epastu no "Forum Cinemas" atnāca e-pasts, ka 16.maijā Kino Citadele arī taisa Cosmo seansu plkst.20.00 uz filmu "Lielais Getsbijs", bet reāli Cosmo mājaslapā tika piedāvāts tikai uz vienu k/t "Multikino"? Hmm... Un visi pieteicās uz šo kino, jo tas arī bija vienīgais piedāvātais k/t.
15.05.2013 09:43 | saite

+0
Nezinu kāda ir sistēma izvēloties vinnētājus, bet vienmēr minu, ka cosmo abonēju jau pāris gadus un tā pat nekā - nekādu priekšrocību. Taču draudzene, kura pat cosmo īsti nelasa, pāris reizes gadā nopērk, kad piesaista kāds virsraksts, biežāk tiek pie biļetēm. Varbūt nepieminēt ka abonēju un tad saņemšu kādu?
16.05.2013 15:55 | saite

+0
Sveikas!
Pirmkārt, uz šo seansu tika tikai abonenti. Tā kā norādīt, ka "priekšroka abonentiem" ir nepatiess uzstādījums, ir lieki.
Otrkārt, kā zināms, kinoteātrī sēdvietu daudzums ir ierobežots. Mēs varam uzaicināt tikai tik daudz cilvēku, cik liela ir kino kapacitāte, turklāt Cosmo seansiem ne vienmēr tiek atvēlēta visa zāle. Tieši tāpēc cenšamies, lai maksimāli vienmēr uz seansu tiktu abonenti, turklāt, lai filmu redzētu arī tie cilvēki, kuriem iepriekš seansa izlozē nav paveicies. Laura Timrijeva - ja patiešām Jūs 2 gadu laikā neesat saņēmusi nevienu ielūgumu, lūdzu, atrakstiet uz [email protected]. Iespējams, ir kāda kļūda komunikācijā, kuras dēļ Jūs nesaņemat ielūgumu/līdz mums nenonāk Jūsu vēstule, tāpēc mēs labprāt to novērsīsim!
Mēs ļoti priecājamies par abonentiem, kuri novērtē šo piedāvāto abonēšanas bonusu un ceram, ka nākotnē šo iespēju varēs izbaudīt pēc iespējas vairāk cilvēku!
20.05.2013 11:42 | saite

+0
Eh,nekā.
14.05.2013 18:17 | saite | Atbildēt

+0
Palaimējās! Paldies, Cosmo!! :)
14.05.2013 17:38 | saite | Atbildēt

+0
Ielūgumi uz filmu ir izsūtīti!
14.05.2013 16:02 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

+0
un, ja ielūgums nav atnācis, tad tas nozīmē, ka šoreiz nav paveicies? :(
14.05.2013 16:18 | saite

+0
Jā, tā diemžēl sanāk! Šoreiz kino gribētāju bija ļoti daudz, taču vietu skaits ir ierobežots.
14.05.2013 16:55 | saite

+0
šī ir vienkārši must must see filma, gan tērpu dēļ, prada, gan aktieru.. mmmma, ar vai bez ielūguma,bet es noteikti noskatīšos un iesaku visiem, ja kas šaij filmai arī ir vecāka versija, kas arī ir fantastiski uzfilmēta nezaudējot 20's gadu šarmu. !!
14.05.2013 00:21 | saite | Atbildēt

+0
forši, nokavēju pieteikšanos....
13.05.2013 16:55 | saite | Atbildēt

+0
Sveikas! Ielūgumi uz filmu tiks izsūtīti līdz otrdienas plkst. 17:00.
13.05.2013 13:25 | saite | 2 atbildes | Atbildēt

+0
A kāpēc forumcinemas mājas lapā rakstīts, ka forumā tiek rīkots cosmo seanss, bet šeit, ka Rīga Plaza? Domāju,ka daudziem šī nepilnība bija par iemeslu, lai nepieteiktos..
14.05.2013 20:06 | saite

+0
Izskatās, ka Cosmo nav ko teikt. Es arī saņēmu šādu e-pastu.
23.05.2013 12:53 | saite

+1
nevaru vēl spriest par filmu, bet Getsbijam ir izcilākais filmas treileris, kādu jebkad esmu redzējusi :) Perfekti!
12.05.2013 15:49 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!